Kaymakam Efendioğlu'ndan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Efendioğlu'ndan Şehit Ailesine Ziyaret

Kaymakam Efendioğlu\'ndan Şehit Ailesine Ziyaret

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu Şehitler günü nedeniyle şehit ailesini ziyaret etti.

17.03.2015 13:09

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu Şehitler günü nedeniyle şehit ailesini ziyaret etti.

Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu beraberinde ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ercan Işık ve İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Rızvan Yücel ile birlikte ilçeye bağlı Çatbahçe köyünde bulunan ve 1991 yılında Hatay'da şehit düşen Jandarma Er Tahir Yetkin'in ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Efendioğlu yapılan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "Vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla andıklarını belirterek, Kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımızın kapısı sonuna kadar şehit ve gazi ailelerine açıktır. Şehit ve gazilerimizin aileleri bizim de ailemizdir. Geride kalan onurlu aileleri bizlere bırakılan birer emanetlerdir. Bu emanetlere layıkıyla sahip çıkabilmek için devletimiz çıkarmış olduğu yasalarla her zaman şehit ve gazilerimizin yanında olmuştur. Siz cefakar ailelerin sıkıntılarını çözmek bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır ve elimizden gelen tüm imkanları sizlere sunmaya azami derece özen göstermekteyiz" dedi.

Şehit babası Abdullah Yetkin ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu samimi ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ve birlik beraberliğe her zaman olduğu gibi şimdi de ihtiyacımızın olduğunu belirterek, bu bayrağa ve millete sımsıkı sahip çıkılması gerektiğini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Efendioğlu'ndan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement