Aydıncık Kaymakamlığı Tarım İşçilerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Aydıncık Kaymakamlığı Tarım İşçilerine İftar Yemeği Verdi

Aydıncık Kaymakamlığı Tarım İşçilerine İftar Yemeği Verdi

Yozgat'ın Aydıncık Kaymakamı Işık, her yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden gelerek tarım alanlarında çalışan aileleri çadırlarında ziyaret edip iftar yemeği verdi.

23.07.2014 13:31  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık, her yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelerek tarım alanlarında çalışan aileleri çadırlarında ziyaret edip iftar yemeği verdi.

Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık tarafından düzenlenen iftar yemeğine İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Engin, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, daire müdürleri ve tarım işçileri katıldı. Yemekte konuşan Kaymakam Nesim Işık, tarım işçilerinin zor şartlarda çalışarak evlerinin ekmeklerini temin etmeye çalıştıklarını söyledi. Işık, "İşçilerimiz Ramazanın bu 30-40 derece sıcakta hem oruç tutuyor hem de çalışıyorlar. Bu emektar kardeşlerimizin sofralarımıza gelen her ürünün evlerimize kadar ulaşmasında büyük emekleri var. Bugün bizde mevsimlik tarım işçilerimizle birlikte aynı sofrada iftar yaparak aynı ekmeği paylaştık. İşçilerimizle sohbet ederek sorunlarını dinledik."dedi.

Tarım işçileri de Kaymakam Nesim Işık ve diğer yetkililerin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydıncık Kaymakamlığı Tarım İşçilerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement