Kaymakam Kadiroğlu, Öğrencilerle Birlikte Süt İçti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kadiroğlu, Öğrencilerle Birlikte Süt İçti

Kaymakam Kadiroğlu, Öğrencilerle Birlikte Süt İçti

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Kazım Karabekir İlkokulu’nda okul sütü dağıtım töreninde öğrencilerle birlikte süt içti.

18.02.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Kazım Karabekir İlkokulu'nda okul sütü dağıtım töreninde öğrencilerle birlikte süt içti.

Tokat'ın Turhal ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın ilkokul öğrencileri için ortaklaşa düzenlendiği, 'Okul Sütü' projesi kapsamında, Kazım Karabekir İlkokulu'nda okul sütü dağıtım töreni yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız'ın hazır bulunduğu süt dağıtımında Kaymakam Kadiroğlu, İlçe Milli Müdürü Yıldız ve öğrencilerle birlikte süt içti. Öğrencilere süt içmenin sağlık açısından faydalarına değinen Kaymakam Kadiroğlu, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "Süt gerçekten besin değeri açısından özellikle küçük yaştaki çocuklar için yani sizler için çok faydalı. Sizlerin büyümesine sağladığı katkının yanı sıra derslerinizde zihninizin daha iyi çalışması için devletimiz sizlere bu sütleri dağıtıyor. O yüzden süt çok önemli bir besin, mutlaka içmemiz gerekir. Süt içmeyi mutlaka alışkanlık haline getirmelisiniz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kadiroğlu, Öğrencilerle Birlikte Süt İçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement