Kaymakam Tekbıyıkoğlu, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

19.03.2015 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, gezi programının ikinci gününde kendisine eşlik eden kurum amirleriyle ilçeye bağlı Cemalettin, Çukurtarla ve Develik köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Cemalettin köyünde muhtar ve köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Tekbıyıkoğlu, daha sonra köy okuluna geçerek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin bilgilerini sınamak için çeşitli sorular soran, kitap ve oyuncaklar hediye eden Tekbıyıkoğlu, buradan Ahlat- Malazgirt yol güzergahındaki Çukurtarla ve Develik köylerine geçti.

Tekbıyıkoğlu, Ahlat-Malazgirt karayolunun bu yıl Karayolları Bölge Müdürlüğü'nce programa alındığını ve yapılacağı müjdesini verdi.

Köylülerin çamur olan köy içlerinin parke taşıyla döşenmesini istemelerine karşılık Tekbıyıkoğlu, altyapısı biten köylerde yapılmaya başlandığını, bu kapsamda Çukurtarla ve Develik köylerinin de altyapı çalışmaları sonrası parke taşı ile döşeneceğini söyledi.

Köylülerin ve köy muhtarlarından sıkıntıları dinleyerek ilgili kurum amirlerine notlar aldıran Tekbıyıkoğlu, öncelik sırasına ve imkanlara göre köylerdeki sorunları çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Tekbıyıkoğlu, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement