Kaymakam Zadeleroğlu'ndan Köy Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Zadeleroğlu'ndan Köy Ziyareti

Kaymakam Zadeleroğlu\'ndan Köy Ziyareti

Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kösedağ eteğinde kurulu Aşağı Kopuz köyünde yol yapım çalışmalarını denetleyerek, öğrencilerle bir araya geldi.

21.05.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kösedağ eteğinde kurulu Aşağı Kopuz köyünde yol yapım çalışmalarını denetleyerek, öğrencilerle bir araya geldi.

Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, beraberindeki İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ender Güleç'le heyelanlı bölgelerde yapılan yol genişletme ve yokuşları tıraş etme çalışmaları yerinde denetlendi. İş makinesi kullanıcılarından çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alan Zadeleroğlu, iş güvenliği konusunda operatörlere güvenliği elden bırakmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Eleşkirt kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Aşağı Kopuz köyündeki ilkokulunu da ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Zadeleroğlu, "Her şeyin başı öncelikle huzur. Köylülerimizin yol sıkıntısını çözmek için sezonun açılmasıyla beraber ağır iş makinelerini burada görevlendirdik. Bu güzergahı kullanan vatandaşlarımız kışın ciddi sıkıntılar çekmektedirler. Bu yıl biz idare olarak bu sıkıntılara kesin çözüm getirecek bir çalışma başlattık. Allah'ın izniyle bu yollar kışın çile olmaktan çıkacak" dedi.

Zadeleroğlu, konuşmasının sonunda saflığın, masumluğun ve samimiyetin temsilcileri olan çocukların yüzündeki mutluluğu görmenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, "İleriye yönelik umutlarımı yeşertiyor. Öğrencilerin hepsi çok zeki. Bu öğrencilerin ellerinden tutulduğu vakit çok şey başaracaklarına inanıyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Zadeleroğlu'ndan Köy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement