Kaymakamın Makam Şoförü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü - Son Dakika
Güncel

Kaymakamın Makam Şoförü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü

Kaymakamın Makam Şoförü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, Kaymakam Murat Bulacak'ın makam şoförü 22 yaşındaki Mehmet Özcan, babasına ait otomobille orta refüjdeki ağaca çarptı.

07.02.2015 12:05

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, Kaymakam Murat Bulacak'ın makam şoförü 22 yaşındaki Mehmet Özcan, babasına ait otomobille orta refüjdeki ağaca çarptı. Güvenlik kamerasında da kaydedilen kazada, Özcan yaralanırken, araçta bulunan arkadaşı 23 yaşındaki Hakkı Ekremoğlu ise hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında Sadri Artunç Caddesi'nde meydana geldi. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak'ın makam şoförü Mehmet Özcan'ın kullandığı babasına ait 78 SP 778 plakalı otomobil, belediye temizlik görevlilerinin yıkama yaptığı caddede kontrolden çıktıktan sonra orta refüje çarpıp takla attı ve buradaki 2 ağaca çarparak durdu. Araçta bulunan Mehmet Özcan ve yanındaki arkadaşı Hakkı Ekremoğlu çarpmanın şiddetiyle fırladı. Hakkı Ekremoğlu kaza hayatını kaybetti. Mehmet Özcan ise, yaralı kurtuldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından özel bir hastaneye kaldırılan Özcan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, caddede hızla ilerleyen otomobilin kayıp orta refüje çarptıktan sonra takla attığı ve ağaçlara çarparak durduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakamın Makam Şoförü Kaza Yaptı, Arkadaşı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement