Çamaş Kaymakamlığından Yaşlı Kadına Ev - Son Dakika
Yerel

Çamaş Kaymakamlığından Yaşlı Kadına Ev

Çamaş Kaymakamlığından Yaşlı Kadına Ev

Ordu'nun Çamaş İlçe Kaymakamlığı SYDV barınma yardımları kapsamında yaptırdığı evi 78 yaşındaki kadına teslim etti.

10.11.2015 15:30  Güncelleme: 15:36

Ordu'nun Çamaş İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) barınma yardımları kapsamında yaptırdığı evi 78 yaşındaki kadına teslim etti.

Ev teslim töreninde Çamaş Kaymakamı Hasan Gökpınar ve kurum müdürleri hazır bulundu. Çamaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın barınma yardımları kapsamında hazırladığı projenin Ankara tarafından kabul edilmesiyle evin maddi kaynağı sağlandı ve ev kısa bir sürede tamamlanarak teslim edildiği bildirildi.

Teslim töreninde konuşan Çamaş Kaymakamı Hasan Gökpınar, "Bu evin yapılışını baştan sona takip ettim. Evi çok beğendim. Müteahhit arkadaş gayet özverili çalışmış. Zekiye teyzemiz güle güle otursun. Devletimiz her daim güçlü olsun ki, Anayasa'da belirtilen sosyal devlet ilkesi daha kolay uygulansın. Çamaş'ta barınma yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ev yaptırmaya devam edeceğiz" dedi.

Törende konuşan ev sahibi Zekiye Bölükbaşı(78) ise, "Bu evin yapılmasında emeği geçen Kaymakam beye ve vakıf çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Yıllardır ihtiyaç hissettiğim evime bu gün kavuşuyorum. Çok mutluyum. Allah devletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamaş Kaymakamlığından Yaşlı Kadına Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement