Abdullah Gül: Medyaya Yapılan Saldırılar Türkiye'nin İmajını Sarsar - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül: Medyaya Yapılan Saldırılar Türkiye'nin İmajını Sarsar

Abdullah Gül: Medyaya Yapılan Saldırılar Türkiye\'nin İmajını Sarsar

11.Cumhurbaşkanı Gül, Hürriyet gazetesine yapılan saldırılara ilişkin, 'Ne olursa olsun bu tür baskınlar, saldırılar Türkiye'nin dışarıdaki imajını sarsar." dedi.

10.09.2015 16:28  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdullah Gül, özellikle son günlerde sık sık medyaya yönelik yapılan saldırıları doğru bulmadığını söyleyerek, "Bu gibi saldırılara kesinlikle müsade edilmemelidir." dedi.

"TÜRKİYE'NİN İMAJINI SARSAR"

Gül basına saldırı konusunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Medyaya yapılan saldırıları çok yanlış buluyorum. Özellikle bu konuya dikkat çekmek isterim. Gazetelere, medyaya ne olursa olsun bu tür baskınlar, saldırılar Türkiye'nin dışarıdaki imajını sarsar. Doğru bulmuyorum. Kesinlikle buna müsaade edilmemeli."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül: Medyaya Yapılan Saldırılar Türkiye'nin İmajını Sarsar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ghost Protocol: amerika başkanı onunde el pence divan poz vermedıgımız için madara olduk. tek bi operasyonla 100 pkk lıyı bordo bereli askerlerımız temızleyıp burnu bıle kanamadıgı için madara olduk. 2 dk bi savundugunu reddeden eski pkk yandaşı kılıçdaroğlu başbakan olamadı dıye madara olduk alayınız fasonsunuz siz varken turkiyenin madara olmasına yada dusman aramasına gerek yokki 4 1 Yanıtla
  • aziz kardeşlerim: Türkiyenin batıda imajı varmıydı? ki sarsılsın. Bu olmuyan iimajı oluşturan aynı zamanda Batı değilmi?Kimi ne diye suçluyacağız.Çok karıştırdılar.Düğüm olmuş çözemiyoruz. Bunu çözse çözse bu asil millet çözer.Sabredelim. 3 0 Yanıtla
  • One way: Fikirsizler kırdıkları üç beş cam zararı koca bi tepe 0 0 Yanıtla

Advertisement