Kayseri Çöp Topladığı Kamyonun Arkasında Kalarak Öldü Çöp Topladığı Kamyonun Arkasında Kalarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Kayseri Çöp Topladığı Kamyonun Arkasında Kalarak Öldü Çöp Topladığı Kamyonun Arkasında Kalarak Öldü

Kayseri'de bir özel şirkette temizlik işçisi olarak çalışan 54 yaşındaki Zekeriya Akbaş, çöp topladığı kamyonun geri manevrası sırasındaki çarpışmada hayatını kaybetti.

06.05.2013 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de bir özel şirkette temizlik işçisi olarak çalışan 54 yaşındaki Zekeriya Akbaş, çöp topladığı kamyonun geri manevrası sırasındaki çarpışmada hayatını kaybetti.Kaza, saat 09.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Hürriyet mahallesi Yunus Emre caddesi üzerinde meydana geldi. Bölgedeki çöpleri bu sabah 38 SN 132 plakalı Melikgazi Belediyesi'ne ait çöp kamyonunu kullanarak toplayan sürücü,33 yaşındaki Talat Demirtaş, Sadeli sokaktan Yunus Emre caddesine döndü. Bu sırada iddiaya göre kamyonun arkasındaki bölümde duran ve bir temizlik şirketinde kadrolu Zekeriya Akbaş, Yalın apartmanının çöpünü almak için kamyondan atladı. Zekeriya Akbaş'ın indiğini görmeyen Talat Demirtaş kamyonla geri manevra yapınca iş arkadaşına çarptı. Kazada, başından ağır yaralanan Zekeriya Akbaş için çağrılan ambulanstaki sağlık görevlileri işçinin öldüğünü belirledi. Kamyon sürücüsü Talat Demirtaş Melikgazi Polis Merkezi Amirliği ekiplerince gözaltına alınırken, Zekeriya Akbaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Çöp Topladığı Kamyonun Arkasında Kalarak Öldü Çöp Topladığı Kamyonun Arkasında Kalarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement