Kayseri'de Trafik Kazaları: 7 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Trafik Kazaları: 7 Yaralı

Kayseri\'de Trafik Kazaları: 7 Yaralı

Kayseri'nin Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında toplam 7 kişi yaralandı.

06.06.2014 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında toplam 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Bünyan ilçesi Köprübaşı Mahallesinde (Kayseri- Malatya Karayolu'nun 56'ncı kilometresi) E.A. yönetimindeki 38 plakalı aracı ile Bünyan ilçesi istikametinden Kayseri-Malatya karayoluna çıkmak isterken, Kayseri istikametine seyir halinde bulunan A.Ö. yönetimindeki 38 plakalı araçla çarpıştı. Kayseri istikametine seyir halinde bulunan M.D. yönetimindeki 34 plakalı araç da kaza yapan araçlardan birine çarptı.

Kazada, 38 plakalı araç sürücüsü E.A. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı ve sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 38 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ü.Ş. ve 34 plakalı araçta yolcu olarak bulunan E.D. ile N.N.D. sevk edildikleri Bünyan Devlet Hastanesinde tedavilerine devam ediliyor.

Öte yandan, Pınarbaşı ilçesi Kızılhan Mahallesinde A.Ş. yönetimindeki 34 plakalı otomobil ile Kayseri istikametinden Pınarbaşı istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan A.Ş. Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralılar Ş.C. ve M.E.Ş. ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Trafik Kazaları: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement