Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, yaptığı açıklamasında, "Erciyesspor için kimsenin kaygıya düşmemesi çok düşündürücüdür" dedi.

06.07.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, yaptığı açıklamasında, "Erciyesspor için kimsenin kaygıya düşmemesi çok düşündürücüdür" dedi.

"Erciyesspor'da yaşanan sessizlik bizleri üzmekle birlikte başkanımız Ziya Eren'in devam kararı alması bir o kadar sevindirici olmuştur" diyen Durdu Havur, "Şehrimiz futbolu adına önemli gelişmelerin yaşandığı son günlerde Erciyesspor için kimsenin kaygıya düşmemesi ve elini taşın altına sokmaması çok düşündürücüdür. Kayserispor için adeta seferberlik ilan edilmesi son derece doğru olup, Erciyessporun da bu şehrin bir değeri olduğu unutulmamalıdır. Ziya Eren Erciyesssporu hiç şikayet etmeden kendi başına sürüklemekte ve kimseden destek görmemektedir. Kayserispora verilen önemin hiç değilse yarısının Erciyesspor için gösterilmesini istiyoruz" ifadesinde bulundu.

Durdu Havur, "Spordaki reklam ve tanıtım çok önemli olup, dünyadaki en büyük propaganda aracı olarak bilinmektedir. Spor endüstrisi bugün bazı yerlerde sanayi ile başabaş gitmektedir. Özellikle Büyükşehir belediyemizin Erciyesspor konusunda bir katkısını görmek istiyoruz. Tüm belediyelerimizin şehir takımlarımız için gayret göstermelerini beklemek en tabii hakkımızdır.

Biz başkanımızın inatçı karakterine güveniyoruz ve bu sezon sonunda tekrar süper lige çıkacağımıza inanıyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement