Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçını Canlı İzle Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe Maçını İzle - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçını Canlı İzle Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe Maçını İzle

Süper Lig'in 14 .haftasında Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz.

19.12.2014 15:15

Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor'a konuk oluyor. Kayseri Erciyesspor- Fenerbahçe maçı 19 Aralık 2014 Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor 7. randevuda

Fenerbahçe ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, lig tarihinde yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de bu sezon dışında 2005-2006, 2006-2007 ve geçen sezon mücadele eden Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ile 6 kez karşılaştı. Taraflar arasındaki 5 maçı Fenerbahçe kazandı, biri berabere bitti.

Fenerbahçe'nin 18 golüne, Kayseri Erciyesspor 5 golle yanıt verebildi.

Kayseri'de 11 Aralık 2005'te oynanan maçı Önder Turacı, penaltıdan Alex de Souza ve Tuncay Şanlı'nın golleriyle 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, 7 Mayıs 2006'da Kadıköy'de, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakayı da 4-2 galip tamamladı. Bu maçta Fenerbahçe'nin gollerini Alex de Souza, Stephen Appiah (2) ve Selçuk Şahin, Kayseri Erciyespor'un gollerini ise Devran Ayhan ve Cenk İşler kaydetti.

2006-2007 sezonunun ilk haftasında, 5 Ağustos 2006'da yapılan maçı ise Fenerbahçe, Tuncay Şanlı, Alex de Souza (3), Tümer Metin ve Murat Hacıoğlu'nun golleriyle 6-0 kazandı. 16 Ocak 2007 tarihinde Kayseri Atatürk Stadı'nda yapılan maç ise Cenk İşler ve Alex de Souza'nın karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı.

Geçen sezon ligin 8 haftasında, 20 Ekim 2013 tarihinde Kadir Has Stadı'ndaki müsabakada Fenerbahçe, Sow'un golüyle öne geçti. Kayseri Erciyesspor Azofeifa ile eşitliği sağlarken, sarı-lacivertliler Emenike'nin 90+4. dakikadaki golüyle maçı 2-1 kazandı. 25. haftada, 16 Mart 2014 tarihinde Kadıköy'deki son randevuyu ise evsahibi ekip, Dirk Kuyt ve Emmanuel Emenike'nin golleriyle 2-1 kazandı, Kayseri temsilcisinin tek golü Edinho'dan geldi.

Kayseri Erciyesspor'da Fenerbahçe mesaisi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Hacı Boydak Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. İdman, yarı sahada top çalışmasıyla devam etti. İdman sakatlıkları bulunan İlhan Parlak, Mangane ve Mandjeck'ten yoksun gerçekleştirildi. Mavi-siyahlı ekip, yarın yapacağı son antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerde kampa girecek.

Erciyesspor-Fenerbahçe maçına doğru

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Fenerbahçe ile yapacakları maçta rakip takım taraftarlarına, kendilerine ayrılan bölümde karşılaşmayı izlemeleri uyarısında bulundu. Savruk, teknik direktör Uğur Tütüneker ile kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde 13. hafta sonunda 14. puanla 13. sırada yer aldıklarını hatırlattı. İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Savruk, "Daha iyi noktalarda olmak isterdik ama olmadı. Fenerbahçe maçında da gereken mücadeleyi gösterip puan ya da puanlar çıkaracağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

rakip takım taraftarları her zaman en iyi şekilde konuk ettiklerini vurgulayan Savruk, şöyle devam etti: "Camiamız maça gelen tüm takım taraftarlarını bugüne kadar en iyi şekilde ağırlamış ve hiçbir sorun yaşanmamıştır. Fenerbahçe maçında da elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bilet fiyatlarında gösterdiğimiz politikayla da bu durum açıktır. Birçok Anadolu kulübü gibi de üç büyüklere özel fiyat belirlemedik." 19 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki maçta Fenerbahçe taraftarlarının Erciyessor tribünlerinde karşılaşmayı izlemelerine asla izin vermeyeceklerini dile getiren Savruk, sözlerini şöyle tamamladı: "Erciyesspor tribününde Fenerbahçe atkısıyla, formasıyla gelenlere, Fenerbahçe'nin attığı gole sevinenlere karşı en ufak tahammülümüzün olmayacağını belirtmek istiyoruz.

Fenerbahçe taraftarları için yeterince bilet ayrılmış olup konuk taraftarların Erciyesspor tribününe girmesini gerektirecek sebep yoktur. Bu konuda güvenlik güçlerine de gereken talimat verilmiştir. Localarda, protokollerde aynı durum geçerli olacak. Hoşgörümüzün de sınırı var. Daha önceki maçlarda biz bunun sıkıntısını çektik. Bizim tribünümüzde rakip taraftar istemiyoruz. Erciyesspor taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yoktur."

"Fenerbahçe'den korkumuz yok, sadece saygımız var"

Teknik direktör Tütüneker ise Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu ifade etti. Kendilerini zorlu bir maçın beklediğini kaydeden Tütüneker, şunları kaydetti: "Biz senelerce Fenerbahçe'ye karşı oynadık. Hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Fenerbahçe'ye saygımız var. Türkiye'nin en önemli takımlarından biri. Fenerbahçe'den korkumuz yok sadece saygımız var. Maça çıkacağız ve sadece kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Rakibimiz güçlü ama biz de iyi bir takımız. Korkmanın bir anlamı yok. Biz sadece kendi düşüncelerimizi uygulamak istiyoruz. Rakibe karşı gardımızı alacağız."

Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Kayseri'den 3 puanla dönmek istiyor. Süper Lig'de oynadığı son iki lig maçından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, Kayseri Erciyesspor'u da yenerek, üst üste 3. galibiyetini almayı hedefliyor. Ligin 11. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada da Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 yendi. Fenerbahçe, 13. hafta sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi ve 27 puanla 3. sırada yer alıyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 13 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 yenilgi sonrası 14 puanla 13. sırada bulunuyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

4 futbolcu sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, 15. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında cezalı duruma düşecek.

KAYSERİ ERCİYES-FENERBAHÇE

Başlama saati: 20.00

Yayın: Lig Tv

Hakem: Hüseyin Göçek

Stadyum: Kadir Has Stadyumu

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçını Canlı İzle Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe Maçını İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement