Kayseri Erciyesspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Kayseri Erciyesspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Kayseri Erciyesspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

08.07.2014 10:41  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyesspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda konuşan Kayseri Erciyessporlu futbolcu Yasin Öztekin, hedeflerinin olduğunu belirterek, Milli Takım'a gitmek istediğini söyledi.

Hacı Boydak Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbolcular, antrenmana düz koşu ile başladı. Ardından ısınma çalışması yapan oyuncular, dar alanda paslaşma yaptı.

Antrenmandan önce konuşan Kayseri Erciyessporlu futbolcu Cem Can, "Yeni sezona başladık. Yoğun bir çalışma sürecine girdik. Geçen sezon ilk yarı bir takım olamamıştık sonuçlar da çok iyi değildi. İkinci yarı çok iyi bir çıkış yaptık, çok iyi bir takım olduk ve sonucunda da ligde kaldık. İlk yarı daha iyi bir performans gösterseydik ligi çok iyi bir sırada bitirebilirdik. İnşallah bu sezon lige daha iyi başlayıp ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Takımın başarılı oyuncusu Yasin Öztekin ise, "Geçen sezon son 5 maçı sakatlığımdan dolayı oynayamadım. O yüzden Almanya'da tabii ki çalıştım. Takımda yeni oyuncular var. Tabii ki elimizden geleni yapmak istiyoruz. Geçen sezon 2. yarıyı çok iyi bitirdik. Bu sene de oradan başlamak istiyoruz. O yüzden çok iyi çalışmamız lazım. Ligin başlamasına daha 1,5 aylık bir süre var. Biz her gün tabi koşularda ve antrenmanlarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Benim her antrenmanda iyi konsantre olmam lazım. Benim bir hedefim var. Tabii ki milli takıma gitmek istiyorum. Daha büyük yerlere gelmek istiyorum. Onun için de bu sene benim için en iyi sezonlarımdan birisi olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement