Kayseri Kestane Fiyatı Çeyrek Altını Solladı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kestane Fiyatı Çeyrek Altını Solladı

Kayseri Kestane Fiyatı Çeyrek Altını Solladı

Kestane fiyatı çeyrek altını solladıKayseri'de, manav işleten Atilla Yıldız, yaz mevsimi olmasına rağmen ellerinde kışlık meyvelerin bulunduğunu belirterek, 'Kışlık meyve olan kestanenin kilosunu 300 TL, nar, ayva ve yaş Bağdat hurmanın tanesini ise 50 TL'den satıyoruzö dedi.

11.07.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kestane fiyatı çeyrek altını solladı

Kayseri'de, manav işleten Atilla Yıldız, yaz mevsimi olmasına rağmen ellerinde kışlık meyvelerin bulunduğunu belirterek, 'Kışlık meyve olan kestanenin kilosunu 300 TL, nar, ayva ve yaş Bağdat hurmanın tanesini ise 50 TL'den satıyoruzö dedi.

Manav Atilla Yıldız, Temmuz ayı olmasına rağmen kışlık meyvelerin tezgahlarında yer aldığını söyledi. Satışa çıkarılan kestane, kilosu 300 lirayla çeyrek Cumhuriyet altınını solladı. Ellerinde kışlık meyve olarak kestane, ayva, nar ve hurmanın bulunduğunu belirten Yıldız, kestanenin kilosunu 300 TL, ayva, nar ve yaş Bağdat hurmanın tanesini ise 50 TL'den sattıklarını söyledi. Kışlık meyve almak isteyenler için 24 saat hizmet verdiklerini kaydeden Yıldız, 'Bu tür meyveleri genelde hasta olan insanlar ve aşeren bayanlar istiyor. Talepten gayet memnunuz. Bu meyveleri depomuzda muhafaza ediyoruz. Her yıl yaklaşık 200-300 kilo stok yapıyoruz. Yaz ayı gelene kadar bu meyvelerin yüzde 20'si sağlam kalıyor. Bu şekilde vatandaşlarımızın taleplerini karşılıyoruzö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kestane Fiyatı Çeyrek Altını Solladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement