Kayseri Kırgız, Afgan ve Türk Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kırgız, Afgan ve Türk Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı

Kayseri Kırgız, Afgan ve Türk Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı

Kırgız, Afgan ve Türk uyuşturucu satıcıları yakalandıKayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda biri bayan, üç kişi yakalandı.

20.05.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırgız, Afgan ve Türk uyuşturucu satıcıları yakalandı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda biri bayan, üç kişi yakalandı. Yakalanan kişilerin ev iş yerlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve otomatik tüfek ele geçirildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda Kırgızistan uyruklu A.D, Afganistan uyruklu A.R ve Türk vatandaşlı M.K yakalandı. Gözaltına alınan biri kadın üç kişinin üzerleri ve ikametlerinde yapılan aramada 2 av tüfeği, 1 tabanca, 29 tabanca fişeği, 5 parça halinde 15 gram metamfetamin ve uyuşturucu satışında elde bin 300 TL para ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu satıcıları ifadelerinin ardından Kayseri Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolüne getirilen muayenelerini ardından mahkeme 'ye çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kırgız, Afgan ve Türk Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement