Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Açıklaması

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Açıklaması

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yaptığı açıklama ile darbe girişimini lanetledi.

17.07.2016 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yaptığı açıklama ile darbe girişimini lanetledi.

"15 Temmuz 2016 günü demokrasiye ve milli iradeye karşı TSK içerisinde yer alan bir avuç hain tarafından kalkışma girişiminde bulunulmuştur" hatırlatmasında bulunan Hüseyin Akay, açıklamasında, "Devletimiz ve milletimiz büyük bir feraset içerisinde bu haince harekete en güzel biçimde cevap vermiştir. Ülkemizin birliği ve beraberliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik böylesi alçak ve hain saldırılar asla başarıya ulaşamayacaktır" dedi.

Hüseyin Akay, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Aziz milletimize, demokrasimize ve milli iradeye yapılan bu hain kalkışmayı esefle ve şiddetle kınıyor, devlete ve millete karşı yapılan darbe girişimine direnirken hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yönetimiyle, çiftçisiyle, çalışanlarıyla Kayseri Şeker Ailesi olarak her zaman olduğu gibi Devletimizin, Hükümetimizin, Demokrasimizin ve Milletimizin yanında ve emrindeyiz. Bu hain olayın yaşanmaya başladığı ilk andan itibaren de Kayseri Şeker Ailesi olarak, çiftçisiyle, çalışanlıyla, yönetimiyle ortaya koyduğumuz duyarlılık, şiarımızdır.

Türkiye Cumhuriyeti tek devlet, tek bayrak, tek millet ve tek vatan olarak sonsuza kadar mevcudiyetini sürdürecektir.

Demokrasimize ve Milli İradeye karşı girişilen bu hain kalkışmayı şiddetle lanetliyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement