Kayseri - Şehitler İçin Erciyes'ten, Nordkapp'a - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Şehitler İçin Erciyes'ten, Nordkapp'a

Kayseri - Şehitler İçin Erciyes\'ten, Nordkapp\'a

Şehitler için Erciyes'ten, Nordkapp'aMOTOSİKLET tutkunu Kayserili gezgin Mustafa Özdemir, terör olaylarını kınamak, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını bir kez daha haykırmak için, motosikleti 'Atılgan' ile Kayseri'den Norveç'in Nordkapp bölgesine hareket etti.

07.07.2016 13:03

Şehitler için Erciyes'ten, Nordkapp'a

MOTOSİKLET tutkunu Kayserili gezgin Mustafa Özdemir, terör olaylarını kınamak, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını bir kez daha haykırmak için, motosikleti 'Atılgan' ile Kayseri'den Norveç'in Nordkapp bölgesine hareket etti.

Özdemir, motosikletiyle 17 bin kilometre yol yaparak 27 Avrupa ülkesini ziyaret edeceğini ve 40 gün boyunca terörün gerçek yüzüyle ilgili farkındalık oluşturmak istediğini bildirdi. Kayseri'deki Garnizon Şehitliği önünde yolculuğuna çıkmadan önce basın mensuplarına açıklama yapan emekli mühendis Mustafa Özdemir, "Özellikle son yıllarda tüm Türk halkını derinden yaralayan, ateşin ve acının, sadece şehit ailelerinin evlerine değil, hepimizin yüreklerine düştüğü terör olaylarını kınamak, şehitlerimizin ruhunu şad etmek ve acımızı Avrupa'daki soydaşlarımızla paylaşıp, terörün dininin, ırkının ve renginin olmadığını tüm dünyaya bir kere daha haykırarak bir motosiklet tutkunu olarak farkındalık oluşturmak amacıyla bundan 6 ay önce böyle bir yolculuğa karar verdik. Yaklaşık 17 bin kilometrelik rotamda 27 ülkeyi ziyaret ederek bu misyonumu önce Allah'ın izniyle sonra sizlerin dualarıyla gerçekleştirmek, Kayseri Harp Malulü Gaziler ve Şehit Yakınları Derneği'nin mesajını soydaşlarımızla paylaşmak için bugün buradan yola çıkıyorum. Hedefim sonunda ulaşmayı planladığım yer, Norveç'in en kuzeyi olan Nordkapp mevkii, Kuzey Kutbu'ndan önceki son nokta ve güneşin batmadığı yer olarak biliniyor. Bu yolculukta desteklerini esirgemeyen başta Kayseri Valimiz Süleyman Kamçı olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefime ulaştığımda, sosyal medya üzerinden Temmuz ayının son günlerinde canlı yayında şehitlerimizin ruhuna fatiha okumak ve terörü orada da lanetlemek istiyorum" dedi.

Şehitlik önünde Özdemir'i, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, motosiklet tutkunları, şehit yakınları ve vatandaşlar uğurladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Şehitler İçin Erciyes'ten, Nordkapp'a - Son Dakika


Advertisement