Kayserigaz'dan İade-i Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kayserigaz'dan İade-i Ziyaret

Kayserigaz\'dan İade-i Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kayserigaz konferans salonunda düzenlenen Dolgi Çocuk Tiyatrosu’na katılım gösteren Alpaslan İlköğretim Okulu, Kayserigaz’dan teşekkür ziyareti aldı.

08.05.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kayserigaz konferans salonunda düzenlenen Dolgi Çocuk Tiyatrosu'na katılım gösteren Alpaslan İlköğretim Okulu, Kayserigaz'dan teşekkür ziyareti aldı.

Güvenilirlik ve profesyonelliği hizmet kalitesine uyarlayan Kayserigaz, sektöre kazandırdığı yenilikçi hareketlerle sektördeki konumunu korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kayserigaz'ın sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Dolgi Çocuk Tiyatrosu'nu izlemeye gelen Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencileri, göstermiş olduğu katılımın karşılığı olarak Kayserigaz'dan teşekkür ziyareti aldı. Günün anlam ve önemine istinaden, daha önceden Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencilerinin Kayserigaz kampüs alanı içerisinde çekilmiş oldukları hatıra fotoğrafı, Kayserigaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Özlem Acur tarafından Alpaslan İlkokulu Müdür ve Müdür yardımcılarına hediye edildi.

Konuyla ilgili görüşlerini sunan Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Erkilet ve Müdür Yardımcısı Nurcihan Güleç, Kayserigaz'ın yapmış oldukları ziyaretten oldukça memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Kayseri'nin, hizmet kalitesi ve vizyonu itibariyle Kayserigaz gibi kurumsal ve profesyonel bir şirkete sahip olduğundan dolayı oldukça şanslı olduğunu vurguladılar. Diğer yandan, 23 Nisan gibi özel bir günde öğrencilerini unutmadıkları ve öğrencilerin bayramına yakışır bir aktivite düzenledikleri için Kayserigaz'a teşekkürlerini sundular. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserigaz'dan İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement