Kayserispor'da Vefa Gecesi - Son Dakika
Güncel

Kayserispor'da Vefa Gecesi

Kayserispor\'da Vefa Gecesi

Bu akşam şampiyonluk turu atacak olan Kayserispor'un dün akşam düzenlediği "vefa" gecesine takımın eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam, Şota Arveladze, kardeşi Arçil'le şu andaki teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar'da katıldı.

17.05.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu akşam şampiyonluk turu atacak olan Kayserispor'un dün akşam düzenlediği "vefa" gecesine takımın eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam, Şota Arveladze, kardeşi Arçil'le şu andaki teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar'da katıldı.

Radisson Blue Otel'de düzenlenen geceye Vali Orhan Düzgün, Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, kulübün onursal başkanı Mehmet Özhaseki, eski başkanlardan Recep Mamur, 2'nci Başkan Yücel Şahin, genel menajer Süleyman Hurma ile kulüp çalışanları katıldı.

Şota Arveladze, gecede, "Her zaman takım olabilirsiniz ama kulüp olmak çok önemli. Kayserispor, kulüp olduğu, kurumsal anlayışla yönetildiği için, düştüğü yerden kalkabildi" dedi. Ertuğrul Sağlam ise şunları söyledi:

"Teknik direktörlük dönemim Kayseri'de yükseliş dönemi oldu. Kayserispor marka bir kulüp oldu. Herkes bu kulübe gıptayla bakarken takım küme düştü. Yükseğe sıçramak için geriye bir adım atmak gerekirdi. Kayserispor da sanıyorum bunu yaptı ve yeniden çok kısa sürede ait olduğu Süper Lig'e döndü. Gurur duyduğum için bu mutluluğu paylaşmak için aranızdayım."

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayserispor'un şehrin değerine değer kattığını belirtti, onursal başkan Mehmet Özhaseki'de, "Kayserispor bizim çocukluk aşkımız. Maçlarına girebilmek için saatlerde stad kapılarında bekledik, ağabeylerimiz, büyüklerimiz elimizden tutup, stada soksun diye adeta onlara yalvarırdık. Yiğit düştüğü yerden kalktı ve bu da bize bir ders oldu" dedi.

Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, camiayı kutlarken eski başkan Recep Mamur, "Avrupa kupası hedefleri olan takımım küme düştüğünde çok büyük acılar yaşadım. Sabaha kadar uyuyamadım çok geceler oldu. Kayseri kenti bu takıma maddi ve manevi sahip çıktığı sürece işler yolunda gider" diye konuştu. Gece, Şota ve kardeşi Arçil'in anlattığı hatıraları ve esprileriyle geç saatlere kadar sürdü. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor'da Vefa Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement