Kayserispor Genel Menajeri Hurma'dan Hüzünlü Veda - Son Dakika
Güncel

Kayserispor Genel Menajeri Hurma'dan Hüzünlü Veda

Kayserispor Genel Menajeri Hurma\'dan Hüzünlü Veda

Kayserispor Genel Menajeri Hurma'dan hüzünlü veda Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, 10 yıl boyunca görev yaptığı takımdaki görevini düzenlediği basın toplantısıyla bıraktığını açıkladı.

24.05.2015 15:05

Kayserispor Genel Menajeri Hurma'dan hüzünlü veda

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, 10 yıl boyunca görev yaptığı takımdaki görevini düzenlediği basın toplantısıyla bıraktığını açıkladı.

Bir otelde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Kayserispor eski Başkanlar Recep Mamur ve Bekir Yıldız, Spor A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel, ASKF Başkanı Musa Soykarcı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, eski yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

Kayserispor'un asansör takım olarak nitelendirildiğini ve 10 yıl boyunca iyi bir takım oluşturmak için çok uğraştıklarını ifade eden Kayserispor Kulübü eski Başkanı Recep Mamur, yaptığı duygusal konuşmada Süleyman Hurma'yı Barcelona ve Real Madrid gibi Avrupa'nın en iyi takımlarına yakıştığını dile getirdi. Sarı kırmızılı takımın Bursa'daki Türkiye Kupasını kazandıktan sonra şampiyonluk kutlamalarında da, taraftarın ilgi göstermesini unutamadıığı anılar arasında sayan Mamur, " Umarım bundan sonraki süreçte, Kayserisporumuzla birlikte coşkulu günler geçireceğiz. Süleyman Hurma, Kayserispor'a 3-5 numara büyük geldi. Fenerbahçe, Galatasaray benim gönlümde küçük kalır. Ben,Süleyman Hurma'yı Barcelona'ya, Real Madrid'e yakıştırıyorum dedi.

Görev yaptığı 10 yıllık süre boyunca ne kulübe ne de arkadaşlarına hiçbir şekilde ihanet etmediğini ve gururla görevi yeni yönetime bırakmanın sevincini yaşadığını belirten Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da, Hüzün deyince, insanın aklına mutsuzluk geliyor. Ancak, ben hüznü çok seviyorum. Orada durmak gerekiyor. Hüznün olduğu yerde vicdan vardır. O yüzden, o kadar gururluyum ki, benim vicdanım çok rahat, 10 yıl boyunca arkadaşlarımla beraber takım için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kötü günlerin hepsini biz aldık. Şükürler olsun ki, sahip olduğum vicdan, kulübümü satmaya engel oldu. Korktuğum şey onursuzca, buradan gitmekti. Şükürler olsun ki, gururla geldiğim gibi gidiyorum. Bugün gururla söylüyorum ki, Kayserispor Türk futbolunda Anadolu'nun en iyi kulüplerinden bir olmuştur. Tesislerimiz, birçok Avrupa takımınınkinden daha iyi durumdadır. 3 oyuncumuz aynı anda milli takımda oynadı. Türkiye kupası kazandık. Süper kupa finali oynadık. Oyuncular, hocalar, insanlar, sevinçler ve hüzünler ürettik. Kayserispor şampiyonlar ligine gidebilir mi diye kurduğumuz bir takımdı diye konuştu.

Kayserisporla birlikte çok zor günler geçirdiğini ifade eden Hurma, küme düştükleri dönemde emniyet müdürünün arabasıyla kentten ayrılmak zorunda kaldığını, ancak şimdi ise, gururla gittiğini vurguladı. Tüm çalışma arkadaşlarına hakkını helal ederek veda ettiğini söyleyen Hurma, konuşmasını şu şekilde sürdürdü Aleyhine en fazla penaltı verilen, sarı ve kırmızı kart verilen bir takım olduk ve küme düştük. Kulübün önüne birçok insan gelip küfürler etti. Emniyet müdürünün arabasıyla havaalanına gitmek zorunda kaldım. Onurlu bir insan için zor bir durum. Geçmişte neler yaptığımızı biliyorsunuz ve emniyet müdürünün arabasıyla havaalanına gidiyorsunuz. Kaldırılabilecek bir durum değildi. Bizim suçumuz var veya yok. Bu takımı düştüğü yerden çıkaralım dedik. Oyuncularımız paralarının yüzde 80'ini almadan oynadılar ve bugün şampiyon oldular. Bugün görevi bırakıp eve gideceğim ama bu sefer emniyet müdürünün arabasıyla değil de bir dostumun arabasıyla gideceğim. Ne hakkım varsa, iftira atanalar dahil, herkese hakkımı helal ediyorum. Yaptığımız her şeyin bedelini ödeyeceğiz. Bana değer katan, her şekilde destekleyen başkanım Recep Mamur'a, Bekir Başkanıma, Cüneyt hocama, geçmişte beraber olduğum tüm oyuncu ve hocalarıma, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 10 yıl kolay silinebilir bir şey değil ben artık Kayserisporluyum. Bizler bıraktık ve daha genç, istekli bir yönetim geldi. Bize düşen bundan sonra destek olmak. Bu kulüp çok önemli bir yerde şimdi. İnşallah daha iyi yerlere gelecektir.

Konuşmaların ardından Hurma'ya, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti adına, üzerinde Süleyman Hurma yazan 38 numaralı forma ile plaket verildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayserispor Genel Menajeri Hurma'dan Hüzünlü Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement