Kazada Eşi ve Teyzesi Ölen Sürücüye Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Kazada Eşi ve Teyzesi Ölen Sürücüye Hapis Cezası

Kazada Eşi ve Teyzesi Ölen Sürücüye Hapis Cezası

BOLU'da, direksiyon kontrolünü yitirince karşıdan gelen cip ile çarpışan otomobilde eşi ve teyzesi ölen sürücü Özcan Doğuş'a, tutuksuz yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

06.12.2016 15:38

BOLU'da, direksiyon kontrolünü yitirince karşıdan gelen cip ile çarpışan otomobilde eşi ve teyzesi ölen sürücü Özcan Doğuş'a, tutuksuz yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Kaza, geçen yıl Mayıs ayında Nallıhan- Mudurnu yolunda meydana geldi. Özcan Doğuş yönetimindeki 14 DU 440 plakalı otomobil, karşıdan gelen Ahmet Dostçu yönetimindeki 42 DU 440 plakalı cip ile kafa kafaya çarpıştı. Araç sürücüleri yaralanırken, otomobilde bulunan  sürücünün eşi Asuman Doğuş ve teyzesi Yıldız Özersin öldü.

Kaza ardından kusurlu bulunan sürücü Özcan Doğuş hakkında, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan dava açıldı. 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan sanık Doğuş, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına katılmadı. Mahkeme, sanık Özcan Doğuş'a alt sınırdan iyi hal indirimi de uygulayarak 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Eşi ve Teyzesi Ölen Sürücüye Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement