Kazada Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi

Kazada Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpmasıyla yere savrulan ve üstünden başka araçların da geçmesiyle ölen kişinin zihinsel engelli 46 yaşındaki Şaban Öztürk olduğu ortaya çıktı.

26.05.2016 15:51

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpmasıyla yere savrulan ve üstünden başka araçların da geçmesiyle ölen kişinin zihinsel engelli 46 yaşındaki Şaban Öztürk olduğu ortaya çıktı.

İzmir Çevreyolu Bornova Viyadüğü yakınlarında geçen 20 Mayıs'ta meydana gelen kazada, Aydın'dan Bornova yönüne seyir halinde olan Uğur Bozkurt yönetimindeki 35 HC 7728 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir erkeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola düşen kişinin üzerinden çok sayıda araç geçti. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde söz konusu kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Üzerinden bir kimlik çıkmayan kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Bir süreden bu yana zihinsel engelli Şaban Öztürk'ten haber alamayan ailesi polise başvurdu. Daha sonra aileden morgda bekletilen cenaze ailesi tarafından teşhis edildi. Talihsiz adamın cenazesi toprağa verilmesi için ailesine teslim edildi. Olaydan sonra serbest bırakılan Bozkurt ile ilgili hukuki sürecin devam ettiği savcının talimatı doğrultusunda hareket edileceği bildirildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement