Kazada Ölen Polis, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Polis, Toprağa Verildi

Kazada Ölen Polis, Toprağa Verildi

Erzincan'dan, memleketi Kayseri'nin Tomarza İlçesi'ne otomobiliyle gelirken Sivas'ın Şarkışla İlçesi'nde geçirdiği kazada ölen polis memuru 23 yaşındaki Hüseyin Yasin Karabulut toprağa verildi.

06.12.2015 15:04

Erzincan'dan, memleketi Kayseri'nin Tomarza İlçesi'ne otomobiliyle gelirken Sivas'ın Şarkışla İlçesi'nde geçirdiği kazada ölen polis memuru 23 yaşındaki Hüseyin Yasin Karabulut toprağa verildi.

Tomarzalı olan ve Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan polis memuru Karabulut, yönetimindeki 44 NN 997 plakalı otomobiliyle Tomarza'ya gelirken, Sivas'ın Şarkışla İlçesi yakınlarında ağaca, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Araçta sıkışan sürücü Karabulut, kurtarma ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu çıkarıldı. Ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karabulut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz 1 aylık evli olan polis memuru Karabulut için memleketinde tören düzenlendi. Törene, Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, Garnizon Komutanı Kutay Bekleyen, Belediye Başkanı Fahrettin Işık, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, yakınları ve Tomarzalılar katıldı. Karabulut için bir dakikalık saygı duruşunun ardından, ölen polisin özgeçmişi okundu ve dua edildi. Burada kılanan cenaze namazının ardından Karabulut'un cenazesi polislerin omuzlarında cenaze aracına konuldu ve ilçe mezarlığında toprağa verildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Polis, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement