Kazan'da Enduro Fırtınası - Son Dakika
Spor

Kazan'da Enduro Fırtınası

Kazan\'da Enduro Fırtınası

Geçtiğimiz yıllarda Hitit Rallisi, tırmanma yarışları gibi pek çok motor sporlarına ev sahipliği yapan Ankara’nın Kazan ilçesi bu defa da Türkiye Enduro Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.

14.07.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda Hitit Rallisi, tırmanma yarışları gibi pek çok motor sporlarına ev sahipliği yapan Ankara'nın Kazan ilçesi bu defa da Türkiye Enduro Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2015 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak yarışı, Hitit Motosiklet Kulübü tarafından Ankara'nın Kazan ilçesi Güvenç Köyü Göleti mesire alanında 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Ankara Hitit Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak Yarışı iki gün sürecek ve 7 etaptan oluşacak. 150'den fazla yarışmacının katılacağı şampiyonada izleyicileri gün boyu düzenlenecek çeşitli etkinlikler, yiyecek-içecek stantları ve kamp alanları bekliyor olacak. Hitit Motosiklet Kulübü'nün, hazırladığı zorlu 'Ekstrem Test' etabı ile orta sertlikteki 'Enduro Test' etaplarıyla hem yarışçılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Yarışseverler, tüm etapları aynı anda izlemelerine olanak sağlayan parkurda, 25 Temmuz Cumartesi günü ekstrem testte yapılacak sıralama turlarının heyecanına ortak olurken, 26 Temmuz Pazar günü ise Enduro yarışları ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak.

Seyirci katılımının tamamen ücretsiz olduğu Enduro Şampiyonası'na bütün motosiklet tutkunları davetli. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kazan'da Enduro Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement