Kazan Köpeğe Çarpan Araç Takla Atıp Orta Refüje Düştü - Son Dakika
Güncel

Kazan Köpeğe Çarpan Araç Takla Atıp Orta Refüje Düştü

Kazan Köpeğe Çarpan Araç Takla Atıp Orta Refüje Düştü

Ankara'nın Kazan ilçesindeki bir kavşağa girerken aniden yolun karşısına geçmeye çalışan hafif ticari araç, sokak köpeğine çarptı.

23.12.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kazan ilçesindeki bir kavşağa girerken aniden yolun karşısına geçmeye çalışan hafif ticari araç, sokak köpeğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, takla atıp, orta refüje düştü. Otomobilin çarptığı köpek kaza yerinde can verirken, araçta bulunan 3 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza, Akıncı Kavşağı girişinde gece 24.00 sıralarında meydana geldi. Kazan'dan Ankara istikametine gitmekte olan Uğur Satılmış (24) yönetimindeki 06 KB 4693 plakalı hafif ticari araç, karşıya geçmek için yola aniden çıkan köpeğe çarptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atıp, orta refüje düştü. Kazada, aracın çarptığı sokak köpeği kaza yerinde can verirken, amcalarını ziyaretinden dönen sürücü Uğur Satılmış, kız kardeşi Songül Sürücü (22) ağır, eniştesi Orhan Sürücü yaralandı.

Yakında bulunan bir fabrika bekçisinin kazayı haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Hızır Acil ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Sincan ve Yenimahalle Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Yaralılardan Songül Sürücü'nün bel bölgesinde çok sayıda kırıklar meydana geldiği, hastanedeki tedavisine devam edildiği, eşi Orhan Sürücü ve Kardeşi Uğur Satılmış ise ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Bölgede çok sayıda sokak köpeği bulunması nedeniyel sık sık kazaların yaşandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan Köpeğe Çarpan Araç Takla Atıp Orta Refüje Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement