Kazanan Dostluk Oldu - Son Dakika
Güncel

Kazanan Dostluk Oldu

Kazanan Dostluk Oldu

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde geçtiğimiz Ocak ayında Cizre'de şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin ismi yaşatılmaya devam ediyor.

07.06.2016 15:37  Güncelleme: 15:40

Sındırgı Belediyesi bir yandan Şehit 'in ibiller mahallesinde ismine atıl durumdaki bir alana park yaparak yaşatmak isterken, bir yandan da şehidin anısına halı saha futbol turnuvası düzenledi.

Sındırgı Belediyesi Şehit Ahmet Semerci Halı saha futbol turnuvasına 17 takım başvuruda bulundu. İlk 8'e giren takımlar bir üst tura çıktı. Şehit Semerci futbol turnuvasının finali TC Spor ile Avcılar Kulübü arasında oynandı. Normal süresi 6- 6 berabere biten maçta şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Seri penaltı atışlarında 10 – 11 Avcılar Kulübü Spor 'un üstünlüğü ile sona erdi. Şehit Ahmet Semerci adına düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Avcular Kulübü Spor oldu. İkinci ise TC spor oldu. Üçüncü ise Karaağaç Spor oldu. Final maçında sporcular sahaya Şehit Ahmet Semerci'nin fotoğrafı olan ti şortlarla çıktı.

Şehit Ahmet Semerci'nin babası Eyüp Semerci Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Rahmi Yörük ve Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ile birlikte izledi. Turnuvada şampiyon olan Avcılar Kulübü Spora ödülü Şehit Semerci'nin babası Eyüp Semerci verdi. İkinci TC Spora ise ödülünü Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa verdi. Üçüncü Karaağaç Spora ödülünü Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Rahmi Yörük tarafından verildi. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak ise turnuvanın şehide yakışır şekilde sona erdiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kazanan Dostluk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement