Kdz. Ereğli Belediyesi 170 Kişiye Saz Kursu Veriyor - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Belediyesi 170 Kişiye Saz Kursu Veriyor

Kdz. Ereğli Belediyesi 170 Kişiye Saz Kursu Veriyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi ile Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa açtığı kursta “Sazdan Adam” olarak bilinen Mehmet Ali Ürkmez tarafından 170 kişiye bağlama kursu veriliyor.

10.12.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi ile Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa açtığı kursta "Sazdan Adam" olarak bilinen Mehmet Ali Ürkmez tarafından 170 kişiye bağlama kursu veriliyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Cumhuriyet Halk Evi'nde ücretsiz bağlama kursu açtı. Geçtiğimiz yıl 150 kursiyerin katıldığı kurslara bu yıl 170 kursiyer katıldı. "Sazdan Adam" olarak bilinen Mehmet Ali Ürkmez tarafından verilen bağlama kurslarının 2016 yılı Haziran ayı sonuna kadar devam edeceği ifade edildi. Kurslar hakkında bilgi veren Bağlama Hocası Mehmet Ali Ürkmez geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda kursiyerleri ile birlikte güzel projeler yapacaklarını söyledi. Ürkmez konuşmasında " Bu yıl kursumuza 170-180 civarında kursiyer kaydoldu. Her yıl kurslarımıza 150-200 arasında kursiyer katılıyor. Bu yıl dört gurubumuz var. Daha önceki yıl 5 gurup yapmıştık. Kursumuz 7 ay sürecek. Aynı okullar gibi Haziran ayının ikinci haftasında kapanacak. 2016 yılı projelerine start verdik. Mart ayına doğru Ereğli adına inşallah güzel işler yapacağız" dedi.

"Sazdan Adam" Mehmet Ali Ürkmez kursiyerleri ile birlikte daha önce Michael Jackson'un ölüm yıl dönümünde 'They don't care about us' adlı şarkısını bağlama ile söyleyip klip çekmiş ve büyük beğeni kazanmıştı. Sazdan sonrasında ise Çanakkale türküsü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 112'nci kuruluş yıldönümü anısına Demba Ba şarkısına bağlamalı klip çekmişti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Belediyesi 170 Kişiye Saz Kursu Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement