Kdz Ereğli'de İtiraz Sonucu 3 Muhtarlık El Değiştirdi - Son Dakika
Yerel

Kdz Ereğli'de İtiraz Sonucu 3 Muhtarlık El Değiştirdi

Kdz Ereğli\'de İtiraz Sonucu 3 Muhtarlık El Değiştirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde seçim kazanan 3 mahalle muhtarı yapılan itiraz sonucu muhtarlığı seçimde ikinci olan adaylara kaptırdı.

07.04.2014 11:34

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde seçim kazanan 3 mahalle muhtarı yapılan itiraz sonucu muhtarlığı seçimde ikinci olan adaylara kaptırdı.

Kdz. Ereğli'de 3 mahalle muhtarı adayı yaptıkları itiraz sonucu muhtarlıkları kazandılar. İlçeye bağlı Uzunmehmet, Süleymanlar ve Kirmanlı Mahallesi muhtarlık seçimlerinde mevcut muhtarlar oy pusulalarında isimlerinin üstüne 'Muhtar Adayı' yerine 'Muhtar' yazdırdı. Bunun üzerine diğer muhtar adayları ilçe seçim kuruluna itirazda bulundu. Ereğli ilçe seçim kurulu yapılan bu itirazları reddedince muhtar adayları bu kez il seçim kuruluna gittiler. İl seçim kurulu yapılan 3 itirazı da kabul ederek 'Muhtar' yazan oy pusulalarını geçersiz oy saydı. İl seçim kurulu Süleymanlar, Uzun Mehmet ve Kirmanlı Mahallelerinde en fazla ikinci oyu alan adayları muhtar olarak belirledi. İl seçim kurulunun kararı doğrultusunda Süleymanlar Mahallesi'nde Zihni Gürle, Uzun Mehmet Mahallesi'nde Hasan Coşkun ve Kirmanlı Mahallesi'nde ise Salih Akar muhtarlığı kazandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz Ereğli'de İtiraz Sonucu 3 Muhtarlık El Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement