Kdz. Ereğli'de Mahalle Sakinleri Kutlu Doğum Haftasında Pilav Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli'de Mahalle Sakinleri Kutlu Doğum Haftasında Pilav Dağıttı

Kdz. Ereğli\'de Mahalle Sakinleri Kutlu Doğum Haftasında Pilav Dağıttı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Hatip sokak sakinleri kutlu doğum haftası nedeniyle Hatip Camii önünde vatandaşlara etli pilav ve tatlı dağıttı.

16.04.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Hatip sokak sakinleri kutlu doğum haftası nedeniyle Hatip Camii önünde vatandaşlara etli pilav ve tatlı dağıttı.

Kdz. Ereğli Hatip Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Özkan, Peygamber Efendimiz H.z. Muhammed'in (S.A.V.) doğum yıl dönümü haftası nedeniyle etkinlik düzenlediklerini söyledi. Kutlu doğum Haftası nedeniyle her yıl Hatip Camisinde program düzenlediklerini ve bu yılda geleneği bozmadıklarını ifade eden Dernek Başkanı Özkan "Bağlık Mahallesi Hatip Sokak sakinleri olarak her yıl Kutlu doğum Haftası nedeniyle Hatip Camisinde program yapıyoruz. Bu yılda geleneği bozmadık. Önce camimizde Kur'an-ı Kerim okuyup dua yaptık. Ardından da camii önünde mahalle sakinlerimize etli pilav ve tatlı ikramında bulunduk. Mahalle sakinlerimize ve camii cemaatimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, mahalle halkının ve camii cemaatimizin kutlu doğum haftasını kutluyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli'de Mahalle Sakinleri Kutlu Doğum Haftasında Pilav Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement