Keçiören Ay Yıldıza Bürünecek - Son Dakika
Yerel

Keçiören Ay Yıldıza Bürünecek

Keçiören Ay Yıldıza Bürünecek

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, terör olaylarına karşı ortak tepki koyarak bütün ilçeyi bayraklarla donatmak amacıyla vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti.

16.09.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, terör olaylarına karşı ortak tepki koyarak bütün ilçeyi bayraklarla donatmak amacıyla vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti.

Gelen her şehit haberinin sadece şehit ailelerinin değil, bütün milletin yüreğine kor düşürdüğünün bir göstergesi olarak Keçiören'deki bütün binalar milli birliğimizin sembolü bayrağımız ile donatılıyor. Keçiören Belediyesi AK Masa Halkla İlişkiler Birimi'ne başvuran vatandaşlara 70x105 cm ebatlarında Türk bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bizler Kurtuluş Savaşı'nı, Çanakkale Savaşı'nı Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla birlikte büyük bir iman ve birlik ruhu oluşturarak kazandık. Türküyle Kürdüyle hepimiz kardeşiz, akrabayız, aynı ailenin fertleriyiz" diye konuştu.

"KARDEŞ KAVGASI ÇIKARAMAYACAKLAR"

Keçiörenlilere dağıttıkları Türk bayraklarının birlik ve beraberliğimizin simgesi olduğunu hatırlatan Başkan Ak, "Keçiörenliler bu bayrakları evlerinin veya iş yerlerinin balkonlarına, camlarına asarak teröre karşı ortak bir tepki vermiş olacaklar. Ne dış güçlerin ne de içerideki destekçilerinin terör vasıtasıyla kardeş kavgası çıkarmaya çalışarak, bizleri birbirimize düşürmeye ve kaos ortamı yaratmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Buna en güzel yanıt da her yeri Türk bayrakları ile donatmaktır. Evlere, iş yerlerine asılan Türk bayrakları bizim ortak tepkimizin adıdır" mesajlarını verdi.

Terör olaylarını kınayan vatandaşlar ise, "Hassas bir dönemden geçtiğimiz bu zor günlerde etnik kökeni, dini, mezhebi ne olursa olsun, bizleri al bayrağımızın etrafında toplamak için herkese Türk bayrağı hediye eden Başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklindeki görüşlerini dile getirdiler.

Proje kapsamında Keçiören'de ilçe teşkilatı olan siyasi partilerin ilçe başkanlıklarına da Türk bayrağı hediye edilerek milletin teröre karşı "tek ses ve tek nefes" halinde mücadele ettiği vurgulanacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Ay Yıldıza Bürünecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement