Keçiören Belediyesi Araç Filosunu Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi Araç Filosunu Yenileniyor

Keçiören Belediyesi Araç Filosunu Yenileniyor

Keçiören Belediyesi, 850 bin nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri arasında yer alan Keçiören’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeniliyor.

03.01.2015 12:45

Keçiören Belediyesi, 850 bin nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık ilçeleri arasında yer alan Keçiören'e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeniliyor.

Hizmet kalitesini arttırmayı ilke edinen Keçiören Belediyesi, araç filosuna eklediği 11 yeni araç ile standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Araç filosuna son olarak 5 adet binek hizmet otomobili, 1 adet minibüs, 1 adet özürlü araç minibüsü, 2 adet nakliye amaçlı kamyon, 1 adet 40 kişilik otobüs ve 1 adet 12 tonluk asfalt yama aracı eklendi.

Türkiye'nin en kalabalık nüfusa sahip ilçelerinden olan Keçiören'e en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "İhtiyaca ve beklentiye yönelik çalışıyor, hizmetlerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz. Bir ilçenin neye ihtiyacı varsa ona cevap vermeniz lazım. Keçiören'e yakışır hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Araç filolarımız her an hizmete hazır olmalı. Kurumsal yeterliliğinizi güçlendirmeden, altyapınızı sağlamlaştırmadan gereken hizmetleri sağlayamazsınız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi Araç Filosunu Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement