Kedilerle Köpeğin Dostluğu - Son Dakika
Güncel

Kedilerle Köpeğin Dostluğu

Kedilerle Köpeğin Dostluğu

Sefer TALAY/HAVRAN (Balıkesir), DHA) - BALIKESİR'in Havran İlçesi'nde, 4 yıl önce sahiplenilen bir köpeğin, yine sahibinin kısa süre önce bakmaya başladığı 5 kedi ile aralarındaki uyum dikkat çekiyor.

13.01.2016 11:23

Sefer TALAY/HAVRAN (Balıkesir), DHA) - BALIKESİR'in Havran İlçesi'nde, 4 yıl önce sahiplenilen bir köpeğin, yine sahibinin kısa süre önce bakmaya başladığı 5 kedi ile aralarındaki uyum dikkat çekiyor. Köpek ve kediler aynı ortamda sorunsuz yiyeceklerini birlikte yiyor.

Büyükdere mahallesinde oturan evli ve 2 çocuk annesi 63 yaşındaki Mahide Acar, 4 yıl önce sokakta bularak sahiplendiği köpeğe 'Yakışıklı' adını verdi. Acar, 4 ay önce bu kez 5 kediyi sahiplendi. Yakışıklı'yla bir insanla konuşur gibi sohbet eden ve kedilerle geçinmesini isteyen Acar, köpeğin isteğine uyduğunu söyledi. Bir köpek ve beş kedinin uyumu, parmak ısırttı. Hayvanlar yiyeceklerini bir arada kavgasız yiyor.

BAŞKA KEDİLERE O KADAR DA NAZİK DEĞİL

Köpeğe yaklaşık 4 yıldır baktığını anlatan Mahide Acar, "Kedilere de 4 aydan beri bakıyorum. Onları da Allah yaratmış. 'Bunları elleme çocuğum. Bunlar da seninle yaşayacak' dedim. Hayvan alıştı onlara. 5 tane kediyle iyi geçiniyor. Başka kedilerle değil. Nereye gidersem kediler de köpek de benimle gider. Onları seviyorum" dedi.

Aynı mahallede oturan Tahir Çelikkol, "Yakışıklı, kedilerle çok iyi anlaşıyor. Maalesef günümüzde insanların yapamadığını kediler ve köpekler yapıyor. Bir ekmeği paylaşıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kedilerle Köpeğin Dostluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement