Kediyi Kurtarmaya Gelen Ambulans Vatandaşı Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Kediyi Kurtarmaya Gelen Ambulans Vatandaşı Güldürdü

Kediyi Kurtarmaya Gelen Ambulans Vatandaşı Güldürdü

Balıkesir'de yavrularına yemek ararken iş yerinin terasında mahsur kalan isimli kediyi kurtarmak için çağrılan itfaiye yerine ambulans gönderildi.

13.04.2014 11:24  Güncelleme: 11:45

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde iki yavrusuna yemek ararken bir iş yerinin terasında mahsur kalan 'Pamuk' isimli kediyi kurtarmak için çağrılan itfaiye yerine belediye bünyesinde ambulans gönderilince, vatandaşlar önce şaşırdı sonra güldü.

"BİZ MERAK ETTİK GELDİK"

Ambulansı görevlisi, "Bizden yangın merdiveni küçük olan bir araç istendi. Böyle bir araç olmadığı için biz, merak ettiğimiz için geldik" dediler.

MAHSUR KALDI

Bandırma İlçesi'ne bağlı Evyapan Sokakta, yavrularına yemek arayan anne kedi iki katlı bir binanın teras katında mahsur kaldı. Esnafın 'Pamuk' ismini verdiği kedi binada kimsenin bulunmaması nedeniyle 4 gün boyunca aşağıya inemedi.

AMBULANSI GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Kedinin miyavlamasına dayanamayan Mustafa Çömez isimli esnaf, bina sahiplerine ulaşamayınca son çare olarak Bandırma İlçe Belediyesi İtfaiyesine aradı. Yetkililerden '5 metre yüksekliğinde merdiveni olan bir araç' göndermelerini isteyen Çömez, 15 dakika sonra karşılarında belediyeye ait ambulansı görünce şaşırdı.

GÜLDÜREN CEVAP

"Neden itfaiye aracı değilde ambulans gönderildi ?" sorusuna, sürücünün verdiği, "Elimizde yangın için beklettiğimiz araçlar var. Kedi için göndereceğimiz küçük merdivenli aracımız yok. Bizde, 'Bir bakalım' dedik. Onun için geldik yanıtını alınca, gülmekten kendilerini alı koyamadılar.

KEDİ TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN KURTARILDI

Mahsur kalan kediye ulaşamayacaklarını anlayan ambulans sürücüsü ayrılmak zorunda kalırken, anne kediyi kendi imkanları ile kurtarmaya karar veren esnaf kapalı olan yan dairedeki büronun sahibine ulaşarak, hayvanın terastan inmesini sağladı. Mahsur kaldığı yerden kurtarılan kedi aç kalan ve kendisini bekleyen yavrularının yanına koştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kediyi Kurtarmaya Gelen Ambulans Vatandaşı Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement