Kemerburgaz'da Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Kemerburgaz'da Orman Yangını

Eyüp Kemerburgaz'da yaklaşık 3 hektarlık ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

18.09.2016 19:28

Eyüp Kemerburgaz'da yaklaşık 3 hektarlık ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Kemerburgaz'da Hasdal mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının büyümesi üzerine alandaki ağaçlar alev alev yanmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında yükselen alevlerin, yüksek gerilim elektrik hattına sıçramaması için yoğun çaba sarf edildi. Çıkan yangının artarak büyümesi üzerine takviye olarak Şişli Beyoğlu, Arnavutköy, Eyüp itfaiye ekipleri istendi. Takviye ekiplerin de olay yerine gelmesiyle birlikte itfaiye ekipleri, yangınını söndürmek için yoğun bir çaba gösterdi. Yangın söndürme helikopteri de yanan alanlara su boşaltarak yangına müdahale ettiği görüldü.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucunda yangın tamamen kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı.

Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kemerburgaz\'da Orman Yangını
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kemerburgaz'da Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement