Kemerspor'da Çekiliş Heyecanı Bugün - Son Dakika
Güncel

Kemerspor'da Çekiliş Heyecanı Bugün

Milli Piyango İdaresinin bugün Ankara'da çekilecek Cumhuriyet Bayramı özel çekilişindeki büyük ikramiyenin son dört rakamına sahip talihli otomobilin yeni sahibi olacak.

28.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemerspor, Milli Piyango İdaresinin izniyle gerçekleştirdiği 2015 Model Ford Fiesta marka otomobil çekilişinde büyük heyecan bugün yaşanacak. Kemerspor başkan ve yönetim kurulunun gayretleriyle kulübe gelir kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen çekilişte sona gelindi.

Kemerspor çekiliş sonrasında talihliye aracını geniş bir katılımla yapacağı organizasyonla teslim edecek. On sekiz yaşından küçüklerin katılamadığı çekilişte kazanan numara en geç 20.11.2015 akşamına kadar ibraz edilmeyen bilet geçersiz sayılacak. ÖTV ve KDV hariç diğer yasa, yükümlülük ve harcamalar talihliye ait olacak.

Kemerspor, ligde haftayı üç müsabakayla tamamlayacak. 30 Ekim 2015 Cuma günü sahasında Orhangazispor'u ağırlayacak olan Kemerspor, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, 8 Kasım 2015 Pazar günü ise deplasmanda Adliyespor ile puan mücadelesi verecek.

Organgazispor müsabakasının hazırlıklarını Kemer Merkez Stadyumunda yaptığı çalışmayla tamamlayan Kemerspor'da sakat olan Tahir Türker'in oynaması müsabaka saatinde belli olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemerspor'da Çekiliş Heyecanı Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement