Kuzuluk Ersoyspor'un Stoperi Atilla Elik, Kendi Kalesine Hat-Trick Yaptı - Son Dakika
Spor

Kuzuluk Ersoyspor'un Stoperi Atilla Elik, Kendi Kalesine Hat-Trick Yaptı

Sakarya 1.Amatör Kümesi'ndeki Kuzuluk Ersoyspor'un stoperi Atilla Elik, Çamlıca Belde maçında kendi kalesine hat-trick yaparak günün adamı oldu.

13.11.2016 12:05  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya 1.Amatör Küme'de çok ilginç bir olay yaşandı. Siyah grubun iddialı takımların maçını konuk ekip Çamlıca Belde 2-5 kazanırken ev sahibi Kuzuluk Ersoyspor'un defans oyuncusu Atilla Elik kendi kalecisi Atilla Kılıç'ı tam 3 kez avladı, günün adamı oldu.

Bizim Sakarya Gazetesinde yer alan habere göre Karasu sentetik sahada oynanan Kuzuluk Ersoy-Çamlıca Belde maçında dünyada eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşanırken maçtan 2-5'lik skorla 3 puanı alan konuk ekip oldu. Tesadüflerin bir araya geldiği maçta Karasu temsilcisinin stoperi Atilla Elik 3 gol atarken golü yiyen kalecinin adı da Atilla olması dikkat çekerken takımın başında hocanın Atilla Bıçakçı olması da bir hayli ilginçti. Gelen bu farklı yenilgiden çok dünün konusu da bu tarihi olaydı.

İLK YARI 1-0 ÖNDEYDİLER

Tarihe geçecek olayların yaşandığı 90 dakika içinde ilk golü penaltıdan bulan taraf Orhan Balcı ile Kuzuluk Ersoyspor olurken ne olduysa ikinci yarıda oldu. Sahneye çıkan Atilla Elik önce durumu 1-1'e taşıdı daha sonra 2-1 yaptı. Bu gol sonrası Aydın'la bir gol daha bulan Çamlıca Belde farkı 3 yaptı derken Attilla Elik bir kez daha kalecisi Atilla'yı gafil avladı ve skor 4-1 oldu. Selçuk durumu 4-2'ye getirse de Aydın maçın sonucunu 2-5 olarak yazdı.

TAKTİĞİ YANLIŞ VERMİŞ

Takımın Antrenörü Atilla Bıçakçı ve kulüp Başkanı Murat Kuruoğlu bu inanılmaz olayın sonunda yaptıkları toplantıda "Bir takımda 3 Atilla olunca galiba taktik konularını daha açıklamalı yapmak lazım. Stoper Atilla'ya rakip kaleye gol atsın diye talimat verdik ancak o bizim kaleye anladı galiba" diyerek konuya farklı bir bakış getirdiler.

Kuzuluk Ersoyspor'un Stoperi Atilla Elik, Kendi Kalesine Hat-Trick Yaptı

Kuzuluk Ersoyspor\'un Stoperi Atilla Elik, Kendi Kalesine Hat-Trick Yaptı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Kuzuluk Ersoyspor'un Stoperi Atilla Elik, Kendi Kalesine Hat-Trick Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement