Eski Eş Dehşet Saçtı! Zabıtalar Denize İterek Etkisiz Hale Getirdi - Son Dakika
Güncel

Eski Eş Dehşet Saçtı! Zabıtalar Denize İterek Etkisiz Hale Getirdi

Ayvalık'ta eşi ile kızını göremediğini öne süren ve ilçe merkezinde bıçakla kendisini yaralayan kişi, zabıta görevlisi tarafından denize itilerek etkisiz hale getirildi.

26.01.2015 14:06  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sığınma evindeki eşi ile kızını göremediğini öne süren ve ilçe merkezinde bıçakla kendisini yaralayan kişi, ekiplere zor anlar yaşattı. Uzun süren çabalara rağmen ikna edilemeyen kişi, denize itilerek etkisiz hale getirildi.

BIÇAKLA KENDİNİ YARALADI

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'na gelen Tahir A., "İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından bir sığınma evine yerleştirilen eşi ve 6 yaşındaki kızını göremediğini" iddia ederek, iki eline aldığı bıçaklarla vücudunun bazı yerlerini yaraladı.

ZABITA GÖREVLİSİ, DENİZE İTEREK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı'nın da katıldığı ikna çalışmaları sonuç vermeyince Tahir A.'ya itfaiye ekipleri su sıktı. Buna rağmen elindeki bıçakları bırakmayan ve ekiplere zor anlar yaşatan Tahir A.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan bir zabıta görevlisi, arkasından çekerek onu denize itti. Denize düşen Tahir A., polis ve itfaiye ekiplerince çıkarılarak, Ayvalık Devlet Hastanesine götürüldü.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kesiklerin bulunduğu bildirilen Tahir A.'nın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eski Eş Dehşet Saçtı! Zabıtalar Denize İterek Etkisiz Hale Getirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Eş Dehşet Saçtı! Zabıtalar Denize İterek Etkisiz Hale Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement