Kepez Belediyesi 6. Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi 6. Sünnet Şöleni

Kepez Belediyesi 6. Sünnet Şöleni

Kepez Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin altıncısını düzenledi.

08.09.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin altıncısını düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediyesi 6. Sünnet Şöleni Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu'nda yapıldı.

Şölene katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların en değerli varlıklar olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yavrularımız, milletimizin de istikbali. Hedefimiz, bütün yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirerek, geleceğe taşıyabilmektir. Bugün çocuk dediğimiz bu yavrularımızı, yarınların güçlü Türkiye'sine güçlü bir şekilde hazırlayabilmek önemlidir. İşte biz, bunun için çalışıyoruz. Çocukları mutlu, geleceği mutlu, yarınları aydınlık bir Kepez hayaliyle bugün bine yakın çocuğumuzun sünnet merasimini gerçekleştiriyoruz."

Şölene, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi meclis üyeleri, sünnet çocukları, aileleri ve vatandaşlar katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi 6. Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement