Kepez'de, "Muhtarlık Hizmet Birimi" Projesi - Son Dakika
Güncel

Kepez'de, "Muhtarlık Hizmet Birimi" Projesi

Kepez\'de, "Muhtarlık Hizmet Birimi" Projesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden muhtarlık hizmet birimi binasını gezdi.

08.09.2016 11:03

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden muhtarlık hizmet birimi binasını gezdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tütüncü, Yeni Doğan Mahallesi Recep Gürbüz Parkı'nın yanına inşa edilen hizmet birimiyle ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Tesiste gördüğü eksikliklerin giderilmesini isteyen Tütüncü, muhtarlık hizmet birimini Kurban Bayramı'ndan sonra hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Muhtarlık hizmet birimini, muhtarlara kendi aralarında veya kendileriyle yapacakları toplantılar için müstakil bir mekan oluşturmak için yaptıklarını ifade eden Tütüncü, mekanda 66 mahalle muhtarının belediyeyle ilgi müzakereler yapabileceğinİ söyledi·.

Tesisin, belediyenin özel bir hizmet noktası olacağına işaret eden Tütüncü, şunları kaydetti:

"Belediyemiz tarafından muhtarlarımızın tesiste ihtiyaç duyduğu her türlü hizmet verilecek. Hizmet biriminin temizliğinden, personeline kadar her türlü ihtiyacı karşılanacak. Antalya'nın en şanslı muhtarları Kepezli muhtarlardır. Bugüne kadar muhtarlarımızın belediyemizden almış oldukları hizmet, belediyemizle kurmuş oldukları diyalog ve samimiyet zemininde birliktelik, beraberlik önemliydi. Şimdi hizmet birimiyle muhtarlarımızın şanslılıkların bir kez daha tescillettirmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez'de, 'Muhtarlık Hizmet Birimi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement