Kepez'e Modern Hayvan Pazarı - Son Dakika
Yerel

Kepez'e Modern Hayvan Pazarı

Kepez\'e Modern Hayvan Pazarı

Kepez’de yapımı başlanan hayvan pazarının kurban bayramına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

21.07.2016 13:54

Kepez'de yapımı başlanan hayvan pazarının kurban bayramına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün Antalya'ya modern hayvan pazarı müjdesinin zamanında gerçekleşmesi için, çalışmalar son hızıyla sürüyor. Çamlıca Mahallesi'ndeki 45 bin 440 metre kare alan ve 930 metre çevre uzunluğu olan hayvan pazarının, önümüzdeki kurban bayramına yetiştirilmesi planlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin zemin düzleme çalışmalarının ardından, elektrik, su ve sulama sistemleri için altyapı çalışmalarında sona gelindi.

Tüm ihtiyaçlar karşılanacak

Bünyesinde hem çobanların, hem hayvanların, hem de alıcıların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek konaklama yeri, duş ve tuvalet alanları, zabıta noktası, mescit gibi alanların yer alacağı hayvan pazarında, Antalyalıların bu yöndeki ihtiyaçları karşılanmış olacak.

Farklı yerlerde, farklı güçlükler içinde kurbanlık satışının yapılması üzerine bu kararı aldıklarını anlatan Tütüncü, "Hem esnaf güçlük çekiyor, hem de vatandaşlarımız çeşitli problem yaşıyor. Antalyalıların sorunsuz şekilde kurbanlığını alabileceği nezih, modern bir tesisi Antalya'ya kazandıracağız. Tesisle ilgili çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'e Modern Hayvan Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement