Kepez'e Sentetik Çim Futbol Sahası - Son Dakika
Yerel

Kepez'e Sentetik Çim Futbol Sahası

Kepez\'e Sentetik Çim Futbol Sahası

Kepez Belediyesi ile Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Kuzeyyaka Mahallesi'ne yapılan sentetik çim futbol sahası tamamlanma aşamasına geldi.

16.09.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi ile Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Kuzeyyaka Mahallesi'ne yapılan sentetik çim futbol sahası tamamlanma aşamasına geldi.

Gençlere ve çocuklara modern bir ortamda spor yapma imkanı sunacak futbol sahasına bin kişi kapasiteli tribün de yapılacak. Saha ölçüleri FIFA standartlarına uygun olan tesiste, idari bina, hakem odası, soyunma odası, restoran ve kafe de bulunuyor. Sahanın gece ışıklandırması da olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşaat alanını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, tesisin yapıldığı alanda daha önce çöp kamyonlarının park ettiği bir aktarma istasyonunun bulunduğunu hatırlattı.

Göreve geldikten sonra aktarma istasyonunu kaldırıp çevrede yaşayanları görüntü kirliliğinden ve kötü kokudan kurtardıklarını ifade eden Tütüncü, şunları kaydetti:

"Bölge modern bir yerleşim yeri haline gelirken, sosyal donatı alanlarını da çok iyi planlamamız gerekiyordu. Bölgede güzel bir spor tesisine ihtiyaç vardı. Eski Düden sahasına, Antalya'nın, FIFA standartlarına uygun ilk sentetik çim futbol sahasını inşa ettik. Hem amatör sporculara hem gençlerimize hem de vatandaşlarımıza hizmet verecek mükemmel bir tesis oldu." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez'e Sentetik Çim Futbol Sahası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement