Kepez'e Su Temalı Eserler Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Kepez'e Su Temalı Eserler Yapılacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye su temalı eserler kazandıracaklarını bildirdi.

30.10.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye su temalı eserler kazandıracaklarını bildirdi.

Tütüncü, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turgay Özgür'ü ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve DSİ ile el ele vererek gelecek dönemde daha güzel şehircilik hamleleri yapacaklarını anlattı.

Yeni dönemde Kepez'e su temalı birçok eser kazandıracaklarını belirten Tütüncü, "Şehir hayatına konfor sağlayacak, şehri güzelleştirecek, şehirde gezinti alanları oluşturacak su ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Bu projelerimizin yapımına, projelendirilmesine DSİ'nin fikri ve bürokratik destek vereceğini yürekten inanıyorum" dedi.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turgay Özgür de Antalya'ya su yatırımında iyi hizmeti verdiklerini söyledi. Su yatırımında Antalya'nın "küçük bir GAP'a döndüğünü ifade eden Özgür, şöyle konuştu:

"Şu an devam eden 23 projemiz var. Bu projelerin çoğu baraj. Bunun yanında sulama projelerimiz var.  Antalya kent merkezine hitap eden içme suyu projemiz de bulunuyor. Projeyi başlattık. İnşası devam ediyor.   Antalya'ya su yatırımında ivme kazandırdık. Suyun olmadığı yerde hayat olmaz. Suyun olmadığı yerde turizm olmaz. Suyun olmadığı yerde medeniyet olmaz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez'e Su Temalı Eserler Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement