Kepezlilerin Kalbi Belediyeye Emanet - Son Dakika
Güncel

Kepezlilerin Kalbi Belediyeye Emanet

Kepez Belediyesinin her yıl düzenli olarak yaptığı kalp sağlığı taramasında, bu sezon 4 bin 205 vatandaşa ücretsiz muayene hizmeti sunuldu.

10.02.2017 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesinin her yıl düzenli olarak yaptığı kalp sağlığı taramasında, bu sezon 4 bin 205 vatandaşa ücretsiz muayene hizmeti sunuldu.

Kepez Belediyesi sağlık tırında, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kardiyoloji uzmanı eşliğinde 28 mahallede düzenlenen sağlık taramalarında, 26. nokta Habipler Mahallesi oldu. Hemogram, tansiyon ölçümü, biyokimya ve EKG testlerinin gerçekleştirildiği muayeneler sonucunda, durumu kötü olan hastalar hemen hastaneye sevk edildi ve sağlık harcamaları belediye tarafından üstlenildi.

Kasım ayında başlayan taramaları teftiş eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların memnuniyetini ölçtü, sağlık ekibinden bilgi aldı.

Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada, kalp sağlığının çok önemli olduğunu ve risk grubunda olup da bunu bilmeyenler için güzel bir fırsat sunduklarını bildirdi. Her yıl binlerce sağlıksız olduğunu bilmeyen insanın kendini ani tıp vakalarının içinde bulduğunu belirten Tütüncü, "Bir anlamda koruyucu hekimlik çalışması yapıyoruz. Risk grubuna giren tüm hemşehrilerimizin tedavisini belediye olarak üstleniyoruz. Hemşehrilerimizin herşeyi gibi sağlığı da bize emanet diyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepezlilerin Kalbi Belediyeye Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement