Keşan'da 1 Ton Kaçak Midye Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Keşan'da 1 Ton Kaçak Midye Ele Geçirildi

Keşan\'da 1 Ton Kaçak Midye Ele Geçirildi

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde jandarma tarafından durdurulan araçta yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarılmak istenen 1 ton kaçak beyaz kum midyesi ele geçirildi.

22.07.2015 10:41  Güncelleme: 11:31

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde jandarma tarafından durdurulan hafif ticari araçta yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarılmak istenen 1 ton kaçak beyaz kum midyesi ele geçirildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bir ihbarı değerlendiren Keşan İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, Keşan'dan Enez yönüne giden 33 yaşındaki M.B. yönetimindeki 35 AE 0563 plakalı hafif ticari aracı Orhaniye Köyü'nde durdurmak istedi. Takip edildiklerini anlayan M.B. ve araçta yolcu olarak bulunan 50 yaşındaki Ş.Ö. aracı tarlalık alanda terk ederek yaya olarak kaçmak istedi. M.B. ve Ş.Ö. jandarma kovalamaca sonucu yakalanarak, gözaltına alındı.

4 BİN LİRA PARA CEZASI

Şüphelilerin terk ettiği araçta ise İzmir bölgesinden temin edilen ve yasa dışı yollarla Yunanistan'a götürülmek istenen 1 ton kaçak beyaz kum midyesi ele geçirildi. M.B. ve Ş.Ö. jandarmadaki işlemlerinin ardından 'Su Ürünleri Kanununa muhalefet' suçundan toplam 4 bin lira para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.

KAÇAK MİDYELER DENİZE DÖKÜLDÜ

Olayda kullanılan araç 15 gün süreyle trafikten men edildi. Ele geçirilen 1 ton midye ise teslim edildiği Keşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerince denize döküldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keşan'da 1 Ton Kaçak Midye Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement