Keşan'dan CHP Edirne Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu'na Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Keşan'dan CHP Edirne Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu'na Büyük Destek

Keşan\'dan CHP Edirne Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu\'na Büyük Destek

CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Edirne’nin Keşan ilçesinden büyük destek gördü.

22.05.2015 12:16

CHP Edirne 1. Sıra Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Edirne'nin Keşan ilçesinden büyük destek gördü.

Seçim çalışmalarına Keşan'da devam eden Edirne 1.Sıra Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu, gündüz esnaf gezisi yapıp akşam ise Danişment, Çelebi ve Suluca köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi, köylüsüyle kucaklaştı.

Keşan esnaf ziyareti sırasında bir terzi dükkanını ziyaret eden Gaytancıoğlu, "Terzi dükkanlarının yeri bende ayrıdır. Küçüklüğümde yıllarca rahmetli babamın terzi dükkanında çalıştım, paça yaptım. Bayrama 2 ay kala babam iş almazdı, 7 kalfa ile çalışırdı. Peki ya şimdi terzilerimiz ne durumda? Siftahsız dükkanlarını kapıyorlar. Bağ-kur primlerini ödeyemiyorlar. Onlar için mücadele edeceğiz. Esnafımız için 'Yaşanacak Bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız" dedi.

GURBETÇİLERDEN DE DESTEK

Keşan'da esnaf ziyaretleri sonrası Keşan Seçim Bürosu çalışanlarını ziyaret eden Gaytancıoğlu'na büro çalışanları "Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman emekten ve emekçiden yanayız" açıklamalarıyla, Keşan seçim bürosunu ziyarete gelen gurbetçiler ise, "Çıkış yaparken gümrükte oy kullanacağız, oyumuz Cumhuriyet Halk Partisi'ne" diyerek destek verdi.

"YAŞANACAK BİR TÜRKİYE BİZLERİN ESERİ OLACAK"

Danişment, Çelebi ve Suluca köylerini ziyaret eden Edirne Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu, gittiği her köyde vatandaşlarından gördüğü sevgi ve desteklerinden ötürü her kucaklaştığı vatandaşa teşekkürlerini sunarken "Yaşanacak Bir Türkiye bizlerin eseri olacak" söylemiyle köylerden ayrıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan'dan CHP Edirne Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu'na Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement