Kesik El Cinayeti Sanıkları Zonguldak Adliyesinde - Son Dakika
Güncel

Kesik El Cinayeti Sanıkları Zonguldak Adliyesinde

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, taksi şoförüyle sevgilisini öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan ve haklarında ikişer kez müebbet hapis istemiyle dava açılan baba ve oğlu, Zonguldak Adliyesi’ne getirildi.

22.04.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, taksi şoförüyle sevgilisini öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan ve haklarında ikişer kez müebbet hapis istemiyle dava açılan baba ve oğlu, Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

Olay, Kdz.Ereğli'de 7 Eylül 2013 tarihinde meydana geldi. Dedesine ait Uzunmehmet Mahallesi'ndeki bağ evinde öldürüldükten sonra cesetleri olaydan iki gün sonra bulunan Murat Erdoğan (29) ile sevgilisi Gizem Tunç'un (21) katil zanlısı eski sevgilisi Deniz P (22) ve babası Ali P (52) hakkında savcılık iddianamesini tamamlayarak Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı. Yedi sayfalık iddianamede savcılık elde edilen delil doğrultusunda Deniz ve babası Ali P'ın iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.

Savcılık iddianamesinde, Gizem Tunç'un Deniz P ile olaydan 1 yıl önce yaklaşık 4-5 yıl süren duygusal ilişki yaşadığı, 3-4 ay öncede Murat Erdoğan ile ilişki yaşamaya başladığı belirtildi. Deniz P'ın olaydan 1 ay önce eski sevgilisi Gizem Tunç ile yakın arkadaşı Murat Erdoğan'ın ilişkilerini öğrendiğini ve bunun üzerine ölüm tehditlerinde bulunduğu belirtilen iddianamede, Gizem'in Murat'a çekmek istediği "Murat, Deniz beni tehdit ediyor" mesajını yanlışlıkla Deniz'e gönderdiği bunun üzerine Gizem'i arayarak "Murat ağabeyin ne zaman Murat oldu. Senin o Murat yazan ellerini keserim" dediği ifade edildi.

GİZEM'İN ELLERİ HALEN BULUNAMADI

Deniz P ve babası Ali P hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis isteyen savcılık, Deniz P'ın bağ evinden ayrıldığı taksideki kan izlerini temizleyerek delilleri karartmaya çalıştığı iddia edilen taksi şoförü H.K. ile olayın ardından Deniz P'a kendi telefonunu verip onun kanlı telefonunu alarak delilleri gizlediği iddia edilen sevgilisi T.K. hakkında 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Baba Ali P ve oğlu Deniz P, tutuklu kaldıkları cezaevinden diğer tutuklu sanıklarla birlikte Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Sanıklar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Jandarma ve polis ekipleri çevrede sıkı önlemler aldı.

7 Eylül 2013 tarihinde işlenen cinayet sonrası Gizem Tunç'un kesik ellerini bulmak için görevlendirilen özel ekip eğitimli köpeklerle cinayetin işlendiği yerin çevresinde ve Deniz P'ın yaşadığı evde uzun süre araştırma yapmış ancak çalışmalar sonuçsuz kalmıştı. - ZONGULDAK

Kesik El Cinayeti Sanıkları Zonguldak Adliyesinde
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kesik El Cinayeti Sanıkları Zonguldak Adliyesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement