Keskinoğlu'nun Ravika Köyü ve Antika Otomobil Müzesi Talat'ı Etkiledi (2) - Son Dakika
Güncel

Keskinoğlu'nun Ravika Köyü ve Antika Otomobil Müzesi Talat'ı Etkiledi (2)

Keskinoğlu\'nun Ravika Köyü ve Antika Otomobil Müzesi Talat\'ı Etkiledi (2)

Bir DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki Ravika Köyü ile Antika Otomobil Müzesi'ni gezen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile eşi Oya Talat, programlarının ikinci gününde Kaymakam Kaan Peker ile Belediye Başkanı AK Partili Salih Hızlı'yı ziyaret etti.

22.12.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki Ravika Köyü ile Antika Otomobil Müzesi'ni gezen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile eşi Oya Talat, programlarının ikinci gününde Kaymakam Kaan Peker ile Belediye Başkanı AK Partili Salih Hızlı'yı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı ziyaretinde Salih Hızlı ve eşi Nergis Hızlı tarafından karşılanan Talat çiftine, özel hazırlanmış anı şilti ile adının yazılı olduğu Akhisar Belediyespor forması hediye edildi. Merkez Park'ta da tarihi şehir gazinosunun işletmecisi Erkin Güney ve eşi Pınar Güney'in bulunduğu sohbet toplantısına katılan Talat çifti, sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Akhisar Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ziyaretlerinde Talat'a anı şiltleri hediye edildi.

İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD) üyelerinin eşlik ettiği Talat çifti son olarak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Hünkar Zeytincilik'e ait işletmeyi gezdi. İşletme sahibi Mustafa Ali Gürdük'ten bilgi alan KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, "Ziyaretlerimde Akhisar'ın tarihi, ekonomisi ve sosyal hayatı hakkında geniş bilgiler elde ettik. Eşime ve bana gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Şehir Gazinosunda yaptığımız sohbette ikram edilen Türk kahvesini tadı damağımızda kaldı. Bugüne kadar içtiğim en güzel Türk kahvesini burada yudumladım. Akhisarlılara, bizlere gösterdikleri konukseverlikten dolayı ben ve eşim çok teşekkür ederiz" dedi.

Talat çifti, saat 20.00'de, Gölet Büyük Salonu'nda düzenlenecek 'Tarih Perspektifinde Türkiye-Kıbrıs İlişkileri' başlıklı panele katılacak. - Talat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keskinoğlu'nun Ravika Köyü ve Antika Otomobil Müzesi Talat'ı Etkiledi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement