Kılıçdaroğlu'ndan Hülya Avşar'a: Yalakadan Sanatçı Olmaz - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Hülya Avşar'a: Yalakadan Sanatçı Olmaz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar'a ağır sözlerle yüklendi, "Sanatçılığı tartışılır, sanatçıdan yalaka olmaz. Sanatçı dediğin dik durur." dedi.

15.12.2014 13:29  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yönelik söylediği "Sarayında otursun, yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir" sözleri nedeniyle kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açan Hülya Avşar'a çok sert sözler söyledi.

"HÜLYA AVŞAR KİM? YALAKADAN SANATÇI OLMAZ"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı Sarayı konusundaki sözlerinizle ilgili Hülya Avşar tazminat davası açtı" denilmesi üzerine, "Hülya Avşar kim? Sanatçı mı? Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı dik durur, gücün karşısında eğilmez. Herkes bunu böyle bilmek zorundadır. Gücün karşısında eğilen kişiye sanatçı denmez. Bütün dünyanın ortak söylemidir bu. Sanatçı aykırıdır, aykırılığın umududur sanat." diye konuştu.

"YOLSUZLUKLARI UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"

"17-25 Aralık haftasının 'Yolsuzluk Haftası' olmasını istedik. Bilboardları kiralamak istedik. Yolsuzluklar unutturulmak isteniyor ama unutmayacağız ve unutturmayacağız."

14 ARALIK OPERASYONU

"Basın üzerindeki baskılar pek çok çevreyi kaygılandırıyor. Bu operasyonlar bize öğretilen hukuk çerçevesinde yapılan operasyonlar değil. İntikam alma güdüsüyle yapılan operasyonlar bunlar. Devleti yönetenler devleti intikam güdüsüyle hınçla yönetemezler. 'Ben rövanşını alacağım bir öncekinin' anlayışıyla devleti yönetemezler. Devletin televizyonu bile yani TRT bile ön yargıyla haber yapıyor bilgi toplamaya çalışıyor. Bunlar doğru değil.

HDP İLE İTTİFAK

"Bizim hiç kimseyle ittifak yapmaya ihtiyacımız yok. Biz CHP olarak seçime gireceğiz."


Kılıçdaroğlu\'ndan Hülya Avşar\'a: Yalakadan Sanatçı Olmaz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Hülya Avşar'a: Yalakadan Sanatçı Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • emine: terbiyesiz herif 39 18 Yanıtla
  • esmeroglu: Geziye katilan capulcu yalakalar sanatci oluyor degilmi salak seni 18 38 Yanıtla
  • uzlett: bu adam komedi yaaa :) seni yalayan sanatçılar nedir ? senin partine sempati duyan sanatçılar nedir ? türkiyedeki bütün sanatçıların chp li olma olasılığı nedir ? sanatçı diye sözünü ettiğiniz kişilerin sokakları yakan yıkanlarla beraber en önde yürüyenlermidir ? mesele ağaç değil arkadaş sen hala anlamadınmı diyenlermidir ? adamın her konuşması çocukca tavırlar içeriyor. 20 36 Yanıtla
  • BENCE: YALAKADAN SANATÇI OLMAZ TAMAM. PEKİ KILIÇDAROĞLU SENDEN GENEL BAŞKAN OLUR MU ???? SENDEN ÇOBAN BİLE OLMAZ, İKİ KOYUNU VERELİM İKİSİNİDE KAYBEDER GELİRSİN BAY KE'MALLLLLLL 40 12 Yanıtla
  • Gaddar: Senden parti genel başkanı oluyorsa herkes herşey olur. Dont stop go a way;) 5 45 Yanıtla
  • mustafa: senden parti başkanı oluyorsa yalakadanda sanatcı olur ke-mal efendi :) 22 26 Yanıtla
  • Hülya: AYYYYYNNEEN. . . 34 13 Yanıtla
  • uzlett: ak partiye oy veren seçmene hakaret edin siz. ak partiyi destekleyen ve gönül veren aydınlara, gazetecilere, sanatçılara hakaret edin siz. 6 ay sonraki seçimlerde o hakaret ettiğiniz kişilerden utanmadan destek isteyeceksiniz ama. seçim akşamı sandıkların açılmasından sonraki saatlerde seçmenin tercihini görünce bu ülkenin yarısı aptal demeye devam edeceksiniz yine. seçmene ve seçilene saygı duymayı öğrenmeyeceksiniz hiçbir zaman. sırf bu yüzdende milletten kopuk bir siyaset yapacak ve hep mualif kalacaksınız. 11 36 Yanıtla
  • i.n: hülya avsarın sen tırnagı olamasın k. k 11 32 Yanıtla
  • HeRSeYYaLaN: Yalanci ve firsatcilik yapandan siyasesetci olmaz.. 14 29 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement