Kılıçdaroğlu: Putin'e Mektup Yazmayı Biliyor Netanyahu'dan Resmi Yazılı Bir Özür Mektupu... - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Putin'e Mektup Yazmayı Biliyor Netanyahu'dan Resmi Yazılı Bir Özür Mektupu...

'atatürk'ün GENÇLİĞE HİTABESİ'Nİ OKUYAN O KIZIMIZIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrenicisi Begüm Özkan ve 2 arkadaşının, karne töreninde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudukları için disipline sevk edilmesini eleştirerek, "O öğretmenlere sesleniyorum.

28.06.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'atatürk'ün GENÇLİĞE HİTABESİ'Nİ OKUYAN O KIZIMIZIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrenicisi Begüm Özkan ve 2 arkadaşının, karne töreninde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okudukları için disipline sevk edilmesini eleştirerek, "O öğretmenlere sesleniyorum. Onu disiplin kuruluna veren o insanlara, zavallılara sesleniyorum; Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı sen o okulda öğretmen olamazdın öğretmen. Sana en büyük değeri veren Mustafa Kemal Atatürk. Genliğe Hitabe'de Türkiye emanet ediliyor. Siyasi görüş farklılığı yok. Her gencimizin siyasi görüşüne saygı duyarız. Ama Türkiye'nin bağımsızlığı ve Cumhuriyet konusunda hepimiz ortak tavır almalıyız. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuyan o kızımızın gözlerinden öpüyorum. Yürekli ol kızım. Anneni, babanı ve seni yetiştiren öğretmenleri yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Putin'e Mektup Yazmayı Biliyor Netanyahu'dan Resmi Yazılı Bir Özür Mektupu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement