Kılıçdaroğlu: Acizlik Kitabımızda Yok - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: Acizlik Kitabımızda Yok

Kılıçdaroğlu: Acizlik Kitabımızda Yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın bir televizyon programında ağlamasına ilişkin eleştirilerde bulundu.

26.08.2013 15:38  Güncelleme: 11:12

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar ziyaretlerinde Taşoluk, Nuh, Ahmetpaşa beldelerini ziyaret etti. Beldelerde özellikle köylü kadınların fotoğraf çektirmek için yarışa girdiği ve yoğun ilgi gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu, bu istekleri yerine getirdi.

Sandıklı İlçesi'ne geçen Kemal Kılıçdaroğlu, kent meydanında toplanan halka hitap etti. Bir çay içmeye geldiğini, ancak miting alanına döndürüldüğünü belirten Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Ben sizi Silivri'ye göndermez miyim? Korsan miting düzenliyorsunuz. Vatandaşın gösteri yapma hakkı vardır. Anayasada bu temel bir hak olarak vatandaşa verilmiştir. Korsan miting yaptınız, ama neyse artık sizin yerinize Kemal kardeşiniz hapse girebilir. Hiç endişe etmeyin. Bütün güzellikler sizin olsun. Bütün hayalim bu memlekette kul hakkı yemeyen, barış içinde vatandaşların yaşadığı, kimseye hakaret edilmediği, vatandaşın rahatsızlığını rahatlıkla dile getirebildiği, herkesin özgürce sokaklara çıkıp düşüncesini ifade ettiği, hiç kimsenin inancından ötürü sorgulanmadığı, 'yurtta sulh cihanda sulh' diyen bir siyaset. Bunun peşindeyiz, inşallah yapacağız."

'ACİZLİK KİTABIMIZDA YOK'

Başbakan Erdoğan'ın bir televizyon programında ağlamasına ilişkin eleştirilerini sürdüren Kılıçdaroğlu, "Devleti yöneten kişi ağlamaya başlarsa, halk onun defterini dürmenin zamanının geldiğini artık öğrenmek zorundadır. Sen yönetemiyorsun artık demektir. Siz hiç savaş meydanlarında yöneticilerin ağladığını gördünüz mü? Ülkeyi yöneten liderlerin ağladığını gördünüz mü? Acizlik bizim kitabımızda yoktur. Ülkenin sorunlarını halkın çıkarları üzerine çözmeye talibiz, çözeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: Acizlik Kitabımızda Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement